. VENÜS RETROSU . 13 Mayıs - 25 Haziran

. VENÜS RETROSU .

13 Mayıs - 25 Haziran

( Bence etkileri başladı fakat bu da şu meşhur pik ‘ini henüz yapmadı 🌚 

Konular :
⚜️İlişkiler
⚜️Maddi konular
⚜️Güzellik - Estetik
⚜️Sağlık

8 yıl öncenize giderseniz yani Mayıs/Haziran 2012 tarihine giderseniz hayatınızda ,ilişkilerinizde veya finans alanınızda nasıl bir etkisi olmuştu hatırlayabiliyor musunuz?

Ben böyle zamanlarda ( face ve insta sagolsun ) o tarihe gidip o dönemi fotoğraflardan anımsamaya çalışıyorum. Tavsiye ederim hemen hatırlatıyor. 😆

Yeni bir ilişkiye başlamak için hiç uygun değil. Ama varolan ilişkileri iyileştirmek için harika 💔Eski aşklar geri geliyor. Belki zaten aranızda çok büyük bir sorun da olmamıştı. Ya da gelen çok beklediğiniz biri değil. Çeşitli versiyonları olabilir yani... 
Maddi yatırımlara ,mülk almaya ,borsaya , ortaklı anlaşmalara girmeyin.
İş de kurmayın. Estetik işlere, diyetlere de girmeyin. 

Koç & Yükselen Koç:  Yakın çevre ilişkilerinizle ,eş ,dost ,akrabalarla ilgili bir retro yaşıyorsunuz. Planlarınızda aksaklıklar olabilir, bunu aklınızda bulundurun. Ticari kararlar almayın, antlaşmalar yapmayın Temmuza kadar. 2012’den kalma bir çözülmemiş sorun veya tam tersi kaçırılmış bir fırsat tekrar önünüze gelecek. Peki değerlendirmeli miyim derseniz? Eskiye dair bir konuysa evet ama yeni bir fırsatla sunuluyorsa kesinlikle hayır. Hatta Haziran değil Temmuza kadar ,No!
Yaratıcı alanlarda ise harikalar yaratabilirsiniz. 
Varsa böyle yazarlık, çizerlik, şakımalık 🎤yetileriniz kaptırın gitsin 😄

Boğa & Yükselen Boğa: Boğalar siz bu Uranüs geçişinden dolayı ki bunu sık sık hatırlatacağım ( saçınızdan tırnağınıza, evinizden dışınıza, giydiğinizden içtiğinize hayatınızdaki herseyi değiştireceğiniz için ) 2026’ya kadar başka bir insana dönüştüğünüzü göreceksiniz. Şimdi konu para. 
Harcamalar ve kazançlarınızda yaşıyorsunuz retroyu.
Çok para harcayabilirsiniz bunun bedelini ağır ödersiniz söyleyim.
Alışveriş yaparken aldığınız verdiğinize çok dikkat edin yanlışlık yapabilirsiniz. 
Veya parayı çok sıkı sıkıya tutmak isteyebilirsiniz. Eşinizle para konusunda tetiklenebilirsiniz. Paraya bakış açınızlı ilgili de daha önce kendinizde farkettiğiniz ama geçiştirdiğiniz, üstünü kapattığınız duygularla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.
Olası harcamalarınızı güzellikle ilgili konularda yapmak isteyebilirsiniz.
İstemeyin 😄 Saçın rengini, kaşın şeklini ,botoxun oranını beğenmezsiniz. 

İkizler & Yükselen İkizler: Dışardan nasıl göründüğünüz, insanların sizi algılama biçimleri ,ticari ilişkileriniz, annenizle ilişkiniz , sağlığınız gibi alanlarda gündeminiz. Venüs gerilerken hiçbir fiziki değişime girmeyin. Değer görüp görmediğinizle ilgili sorgularınız olacaktır. Ay düğümleri ikizler yay aksına geçiyor ki zaten bu venüs retrosu bitse diğerinden 2 yıl boyunca kadersel süreçleriniz yaşanmaya devam edecek. O yüzden size sadece venüs retrosu geliyor dikkat falan demek bile istemiyorum. Ha zaten zorlanacak mıyım demeyin hayır tam tersi dönüşecek ve dönüştüreceksiniz. 8 yıl önce başlattığınız girişimler olduysa hakedişlerinizi alabilirsiniz, bu hakedişler bügüne kadar yaptıklarınıza bağlı olarak artı veya eksi olabilir. 

Yengeç & Yükselen Yengeç: Tamamen kontrol dışı bir alanda yaşıyorsunuz retroyu. Sizin çok bilmediğiniz yerden gelebilir venüs retro olaylarınız. Bilip bilmediğiniz herkese dikkat edin farkına bile varamayacağınız, görüş alanımıza girmeyen yerler vardırya oralardan sürpriz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kimseye güvenmeyin. Dedikodu ve arkadan çevrilen dolaplar olabilir rahatlıkla farketmeyebilirsiniz. Siz de gizli ilişkilere vs girmeyin tabi. 😀
Geçmişte kalan ( belki 8 yıl önce ) ilişkilerinizden dönüş olabilir. 
Siz yaratıcılık alanına ağırlık vererek geçirmeye calısın bu donemi.
Yaratıcılık alanları için çok güzel.
Hiç olmadı roman okuyun, hayallere dalın kimseye ilişmeyin, olayların içinde bulunmamaya çalışın.
Dışardakiler kendi aralarında kalsın geçirsinler.
Sağlıkta tedbir ;)

Aslan & Yükselen Aslan: Güven duygunuzu baya bir sarıp sarmalamanız gerekebilir çünkü zedelendi. Belki 8 yıl öncesinden bir arkadaşınızla da karşılaşabilir kaynaşabilirsiniz.Gerçi retrodan sonra yine eski seyrine döner o iş.
Ödemelerde sıkıntı illaki yaratır. Geçmişten kalma gözünüzden kaçan bir şey varsa onun ödemesi çıkabilir. Olumlu anlamdaysa önceden başvurduğunuz işlerden dönüş olabilir. Hemen karar vermeyin.
Sizin artık ilişkilerle ilgili sınavlarınız ( ki bu alandaki sınavları da atlatırsanız yaşadınız ) satürn kova geçişinden dolayı 1,5 sene kadar sürecek zaten.. 

Enerjinizi yüksek tutun hangisi size iyi geliyorsa, niyetin yöntemi olmaz bol dua, bol meditasyon, bol nefes, bol oksijen ve karanlık enerjilerden kaçmaca. 🌷

Başak & Yükselen Başak: Kariyerrr.. başakcımlar işle ilgili biraz baskılar mı olacak acaba?
8 yıl önce bu işti, statüydü ne gibi şeyler olmuştu? O süreçte gelişen krizleri bugun düzeltmiş olarak sürdürdüyseniz korkmayın. Fırsat olarak dönüşüm alabilirsiniz.
Ama yok aynı tas aynı hamamsa şimdi hadi düzelt sen artık bu noktayı dedirtebilir.
Bu iş konusu da olabilir, işyerinden aşk konusu da.
Bilmiyorum bir noktada çok benzer bir dönem olacaktır.
Sizin genel anlamda iş ve aşk hayatınız bu sene harikalar yaratacak zaten bence.
Siz venüstü retroydu boşverin sallayın gitsin şimdi ,
bunlar ıvır zıvır kalır senenin bütünün yanında 😃

Terazi & Yükselen Terazi: Sizin de korkutucu değil. Uzaklar, yurtdışı, yüksek eğitimler ,ithalat, ihracat uzakta yaşayan akrabalar, kardeşler,
sevgililer ..
Öğrenciyseniz eğitimlerde biraz huzurunuz kaçabilir veya önceden başvurduğunuz bir konuda onay alabilirsiniz. Sizin de güven konusunu sorgulayacağınız bir dönem. Eleştirelerle karşılaşabilirsiniz çünkü siz de o açıdan bakıyor olacaksınız. 
Harcamalarınıza ve sağlığınıza, böbreklerinize dikkat edin.
Onun dışında siz bu dönemde sadece yarım kalmış konularınız varsa
( babanız, eviniz, taşınma, iş kurma ) eksiklerinizi gidermeye bakın. 

Akrep & Yükselen Akrep: Para, eşin parası, borç, vergi ,kredi ( ki sakın çekmeyin ) eşinizle aranızdaki para, babayla ilgili konular, ortaklı iş lalanlarınızda aksamalarınız mevcut.
Para konusu toparlanır didiklemeseniz daha iyi.
Bir yıldır havadan nem kapıyorsunuz, artık şüphecilikten, paranoyadan kurtulmaya bakın. 
Bu ruh halindeki akreplerin diliyle ,
ilişkilerinde kredilerini tüketmiş olabileceklerini tahmin ediyorum.
Dua edebilir, meditasyon yapabilir, komik diziler izleyerek zihinsel olarak 26 haziran itibariyle bi tık ferahlayabilirsiniz.
Cinsel hayatınızla da ilgili bir alanda oluşuyor retro.
Geçmişte kalan bir partnerizle karşılaşabilirsiniz.
Retro bitişinde gidebilir mi?
Çok iyi düzelttiyseniz problemlerinizi gitmeyebilir ama
hala sallanıyorsa ilişkiniz ,o işten hayır gelmez.

Yay & Yükselen Yay: Konu bütün ilişkileriniz..
Güven duygunuz, acaba artık ayrılsam mı sorularınız çok kafanızı karışık bulacaksınız. Duygularınız duman. İş konusunda ortaklığınız varsa yine ondan da artık ayrılsam mı diyebilirsiniz. İlla birinden ayrılmak isteyebilşrsiniz 😆 Biraz sabredin ,kararlarınızı haziran sonu verin, hatta Temmuz. 
Eskiden kalma geri dönen iş haberi alırsanız bu çok iyi olabilir ama retro bıtınce imza atın ⭐️

Oğlak & Yükselen Oğlak: Sağlık!
Lütfen kemik yapınızla ,dişlerinizle, cildinizle ilgili geçmiş rahatsızlıklarınız varsa geri geldiğinde sinirlenmeden onu pışpışlayarak göndermeye çalışın çünkü bu kemiklerin araları da hep sinirucu. Neyi zarar verdiği halde hala yapıyorsanız onu durdurmaya geliyor. 
Bu retro herkes için karmik bi retro.
8 yıl önce de beceremediğin şeye artık mecbursun diyecek. 
Çok yemeyin 😃
İş ortamınızda kadınlara dikkat.
Yarım bıraktığınız işler varsa toparlayıp parlatma için harika bir zaman.
Hepimiz gibi siz de ilişkilerinizde mutlu muyum değil miyim sorgulaması çokca olabilir.
Siz retro sonuna kadar kadınlar ve dedikodulara kulak asmayın.


Kova & Yükselen Kova: Aşk hayatınızda tadınızda bi kaçıklık olabilir. Eski sosyal aktivetelerinize,  yaptıklarınıza geri dönmek isteyebilirsiniz. Bu çok iyi olur.
Olur da hiçbirimiz çıkamıyoruzki dışarı 😌
Siz de çok para harcamayın bence. Onun dışında bu gerilemeden sizin çok zarar göreceğinizi sanmıyorum. 8 yıl önceye bi bakın derim.
Çocuklarınız varsa onlarla ilgili de olaylar olabilir. Ama dedimya bence çok can sıkıcı olmaz. Maddi açıdan biraz olabilir belki..

Sizde de ilişkilerde mutlu muyum değil miyim sorularına takılabilirsiniz.
Şu retroyu sakin bitirin de sonra karar verirsiniz yine .
Retrolarda karar verilmezzz.


Balık & Yükselen Balık: Eviniz, yuvanız, kökleriniz veya kardeşlerinizle ilgili 2012 mayısında gelişen bir olay hatırlıyorsanız bu aykinde de format aynı. 
Maddi bir konu olma ihtimali var. Evliyseniz eşinizle daha önce görmezden geldiğiniz şeyleri su yüzüne çıkarabilirsiniz. Eşinizle aranızdaki konu para yönetimiyle ilgili olabilir.
Şimdi bu dönem tutulmalara da( ki bundan ayrı bahsedeceğim çünkü etkisi 2 sene ) denk geldiği için bu sefer aranızdaki para ve parayı yönetmekle ilgili konunuz ana gündeminize bile oturacak. Burda söyleyeceğiniz söz veya tutumlarınızın etkisi ( iyi veya kötü ) uzun süre ( 2 yıl ) kalacak bunu aklınızda bulundurun.
Aslında genel olarak sistem sizin kendinizi yeniden yapılandırma arzunuzu görüyor ve harekete geçmenizi sağlayacak konular yaşatıyor.
İyi niyetiniz size rehberlik edecek. 

Bitti 😘

Instagram hesabımda çeşitli testler ve , çift analizleri vs eğlenceli şeyler yapıyorum.
Gelmek isterseniz linki ekliyorum 😊

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021