20 Yılda Bir Gerçekleşen Jüpiter-Satürn Büyük Kavuşumu 21 Aralık 2020

20 yılda bir gerçekleşen Jüpiter-Satürn büyük kavuşumu 21 Aralık 2020...


Bu iki gezegenin element değiştiriyor olması 200 yıllık toprak çağını bitiriyor hava çağını başlatıyor.

Hepsini biz göremeyeceğiz ama yolun sonu çok acayip bir ışık..
2050 - 60 ‘ı gören de anlar nereye varıldığını.

Toprak elementi kuzey, hava elementi doğu.
Toprak elementi boyunca güç ve etki kuzey avrupa/amerika ülkelerindeydi.
NATO ( North Atlantic Treaty Organization )
Kuzey Atlantik Anlaşma Organizasyonu en büyük dönemini yaşadı.

Hava elementi boyunca da güç doğuya geçiyor.
Çin-Hindistan-Türkiye-Rusya..
2023 iyi 2025 itibariyle çok çok iyiyiz..

BÜYÜK JUPİTER - SATURN KAVUŞUMU BURÇ YORUMLARI

21 Aralık 2020

Aslında bu iki gezegen 2020 Mart’ında etkilerini gösterdi. Hissettik zaman zaman, bazen güçlü bazen zayıf.
Şimdi 1 sene kadar sürecek ama en çok ilk 4 ay daha çok hissederiz..
Haritalarında Oğlak ve Kova ‘da gezegenleri olanlar en çok etki alır. Fakat herkesi etkileyecektir.
Yaz aylarında etkiler oldukça azalır, retro olacaklar zira.

20 yılda bir bu kavuşumun oldugunu daha önce yazmıştım. Zaten o posttan sonra gelen ilgi nedeniyle burç bazında yazmaya karar verdim. 2021’e girerken hatırlatmak için belki daha detaylı da yazarım.
Daha önce 2000 -2001 arası da başka bir burçta bu kavuşum omuştu. O dönemde emek verdiğiniz ilişki, iş, ne varsa düşünün eminim çok kalıcı olmuştur.

İki tezat arkadaş Saturn ve Jupiter gezegenleri.
Karşıt burç gibi bu gezegenler de, nasıl ki karşıt burçlar hem birbirlerine ihtiyaç duyarlar hem de çok rahat yürütemezler Jupiter Saturn de böyle.
Jupiter ödüllendiriyor, büyütüyor, bereketlendiriyor Saturn de diyor ki; tamam ödüllendirelim de buralarda düzeltilmesi gereken yerler varsa düzeltelim önce diyor.
Kaldıki Jupiter’in de planlayıcı tarafı vardır. İdealisttir.

Bence çok çok önemli çevrenize de gönderin haberdar edin 🤩✨

Koç: 11. Evinizde oluşacak kavuşumda çevrenizden büyük kazançlar, faydalar sağlamanız anlamında destekliyor olacak. Evlenebilir çocuk yapabilirsiniz. Kasım-Mart Saturn’de geliyor yanına. O yüzden bu dönemdeki çevreniz ömürlük olabilir, evliliğiniz uzun ömürlü olur. Büyük kazançlarınız, yeni girişimleriniz çok uzun yıllar baki kalabilir.


Boğa: 10. Evinizde oluşacak kavuşumda kariyerinizde sizi yükseltebilir. Gelirleriniz artacaktır. Çalışmayanlar da yakın çevresine o kadar faydalı, yararlı bir hale gelirki ( bu evde bile olsa ) herkes hayranlık duyar, takdir eder.

Yeni bir yöneticiniz olabilir, pozisyonunuz olabilir ve çok uzun yıllar çalışabilirsiniz orada. Taşınabilirsiniz bir mülk değişimi olabilir.


İkizler: 9. Evinizde ioluşacak kavuşumda yurtdışı bağlantılı işleriniz, okullarınız, yeni bakış açınız, felsefeniz, uzmanlığınız açısından sizi destekler. Eğitim öğretim alanında bir çabanız olabilir ki burada yorsa da destekleyici olacak. İlgi çekeceksiniz ve bu hoşunuza gidecek özgüveniniz yükselecek, zekanız çok iyi çalışacak. Çocuk konusunda mutlu olursunuz.


Yengeç: 8. Evinizde oluşacak kavuşumda ,bir süredir devam eden parayla ilgili, boşanmayla ilgili, ortağınızla, sağlık veya diğer herhangi uğraştığınız kriz içeren durumla ilgili şansınız yaver gidebilir. Başkasından gelen gelirlerinize artış gözlenebilir. Eşiniz, anneniz, babanızdan gelen paralarda artış olabilir. Okült, spiritüel, astroloji gibi alanlar ilginizi çekebilir ,öğrenmek isterseniz de destekler. Kendi kazançlarınız da artmaya başlar.


Aslan: 7. Evinizde oluşacak kavuşumda ilişkiler alanınızda, evlilik, nişan, ortaklık alanlarınızda çok kalıcı ilişkilere başlayabilirsiniz. Görülürsünüz, fark edilirsiniz, kazancınız oldukça artar. İş kurmak için çok desteleyicidir. Sosyal medyada işiniz varsa büyür.

Ocak şubatı atlatırsanız daha rahat gdecektir. Evliyseniz eşiniz yükselişe geçer bereketlenir. Daha güzel görünürsünüz, estetik olabilirsiniz kalıcı olur.


Başak: 6. Evinizde oluşacak kavuşumda düzenli olarak yaptığınız tüm sorumluklarınız, iş, sağlık, yaşam biçiminiz alanında Saturn bir uyarıda bulunur ve siz burayı disipline olabilir düzeltmeye başlarsınız Jupiter de bunu destekler. İş arayan iş bulabilir kalıcı olur.

Diyet, spor, yaşam biçimi..Yıllarca sürecek bir yaşam biçimi kazanacaksınız. Pozisyonunuz yükselecek işinizden iyi para kazanacaksınız. Yorgunluğunuzu atmak için seyahat ve dinlenmeniz de önceliğiniz olacak.


Terazi: 5. Evinizde oluşacak kavuşumda hobileriniz, flört ,aşk hayatınız çok aktive olacaktır. Keyfinize bakacaksınız yani.. Çocuk isteyen için destekleyicidir.

Çocuğu olanlar onların hayatında gelişen olaylar memnuniyet duyuracak size. Yeni bir öğrenim, yurtdışı bağlantılı işleriniz, uzmanlığınız konusunda çok destekleyici olacaktır. Sosyal çevreniz, iş çevreniz kazançlarınız şenlenir.


Akrep: 4. Evinizde oluşacak kavuşumda taşınmak, ev sahibi olmak, araba almak, şehir ülke değiştirmek gibi konularda şanslısınız. Ebeveynlerinizle ilgili uğraş verebilirsiniz hepsi destekli ilerler Jupiterle.

Başkaları sayesinde elinize para geçer miras, nafaka, prim, tazminat.. Kariyerinizde çok güzel gelişmeler olur ve bunlar yıllarca sürer.


Yay: 3. Evinizde oluşacak kavuşumda çok cesaretli adımlar atacaksınız. Girişimlerde bulunmak, bir konuda uzmanlaşmak için destekleyicidir. Yıllarca buradan ekmek yersiniz diyeyim. Sosyal çevreniz ve ilişkileriniz, aşk hayatınız çok keyifli geçer. Yurtdışıyla ilgili iş, eğitim bağlantılarınız, uzmanlarla çalışmanız ,seyahat etmeniz adına destekleyici olacaktır.


Oğlak: 2. Evinizde oluşacak kavuşumda kazancınız, çalışarak elde ettiğiniz paralar oldukça artacak ve uzun yıllar kalıcı olacaktır. Yakın çevreniz de bu gelirlerden beslenir. Sağlıklı yaşam alanınız, terfi etmeniz de söz konusu. Buralar emek isteyecek ama kalıcı olacaktır.

Ailenize faydanızın olacağı gibi aileniz de size maddi anlamda bir destek verecek.


Kova: 1. Evinizde oluşacak kavuşumda keyfiniz yerinde olacak, istediğiniz, hayal ettiğiniz şeyler gerçekleşebilir.

Aklınız, zekanız çok iyi çalışacak ,ummadığınız yerlerden çok destek göreceksiniz.

Fakat tabii bu noktaya kadar sizi biraz zorlar Saturn kolay olmaz. Emeklerinizin karşılığını verir yıllarca da kalıcı olur elde ettikleriniz. İlişkileriniz , evlilik, ortaklık alanlarınızı destekleyecek mutlu edecek sizi.


Balık: 12. Evinizde oluşacak kavuşumda içinize dönmek istiyorsanız sizi çok mutlu eder. Kimse üzerine gelmez. Baskı kurmaz. Daha sakin daha kendi halinizde olabilirsiniz. Fakat ön plana çıkmak isteyen balıklar (kişisel haritalarda daha net anlaşılır bu) varsa onlara önerim daha uzak eğitimler, daha uzak iletişimler, online işler yapmayı tavsiye ederim.

Buralarda girişimlerde bulunursanız çok uzun yıllar kalacak şeyler elde edersiniz. Başkalarından gelen ( çalışmadan elde edilen ) paralar sizi rahat oldukça ettirir.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021