2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

 Balık & Yükselen Balık: ‘ Suskunluğuma aldırmayın; eğer bir esersem mevsim değişir..’ dedi Balık..


21 Aralık’ta kova burcunda gerçekleşen jüpiter satürün kavuşumu ile birlikte 12. eviniz harekete geçti.

Bu evin konuları çok kolay olmamakla birlikte sizi jüpiter orada koruyacak ilk olarak bunu söylemek isterim ki endişeye kapılmayın çünkü hiçbir zaman hiçbir burcun hayatında her şey çok mükemmel, her şey tam olmuyor... İnsan hayatında olduğu gibi..


Hepimiz zodyak haritamızda sizin burcunuzun, balık burcunun olduğu eve de sahibiz. Ruh dünyamızı yansıtan 12. eve de sahibi. Hepimizin haritasında bütün burçların ilgili olduğu konular var dolayısıyla sizin 12. evde göstereceğiniz tutumu, hissedeceğiniz duyguları bir başkası da yaşıyor yaşamıyor değil. Kimi bu duygusallığı üçüncü evde yaşayacak bir diğeri yedinci ev konularında yaşayacak yani birbirimizden çok ayrı gayrımız yok.


Evlerin konuları değişse bile balığın özellikleri o eve yansıyacaktır yani daha duygusal daha da içsel çalışan evimiz olur haritadaki Balık Burcu’nun kestiği yer.


12. evin konuları ruhsal dünyamızdır psikolojimizdir bazen gizli düşmanlıkları gösterebilir, haberimiz olmayan arkamızdan çevrilen işleri gösterebilir.

Ruhsal olarak kendinizi biraz kapatmak isteyebilirsiniz, uzakta kalmak isteyebilirsiniz ,yalnız kalmak isteyebilirsiniz veya birilerinden ayrılmak hatta topluluklardan ayrılmak isteyebilirsiniz yani görünmez olmak isteyeceksiniz aslında..

Biraz sakin, sessiz kalıp düşünmek isteyeceksiniz.


Bu süreçte farkına vardığınız konular ve çözümlediğiniz şeyler, yeniden tanımladığımız insanlar da diyebiliriz önümüzdeki 15 - 20 yılınızı değiştirecek, hayata başka bir yerden bakmaya başlayacaksınız ve muhtemelen çevrenizi uğraşlarınızı biraz revize edeceksiniz.

Uranüs‘ün üçüncü evdeki konumu ev aile yuva alanınızda yeni ev ,yeni yapılar, yeni uğraşlar yeni alışkanlıklar çıkararak değiştireceğini düşünüyorum. Kardeşler kuzenler yakın çevre ilişkileriniz komşularla ilgili değişken durumlar gelişebilir.


Evinizi değiştirebilirsiniz veya dekore edebilirsiniz ve ev içinde bazı değişken durumlar yaşanabilir.

Ayrıca iletişim yolunuzda da farklılıklar olacağını düşünüyorum mesela bir takım kurs, seminer gibi eğitimlere girmeye karar verebilirsiniz. Eviniz değiştirirken uğraşlarınızı da değiştireceğiniz için uğraşlarınıza yeni formlar getirmek isteyebilirsiniz. İletişim yolunuz dijitale dönebilir çok gözününde olmak istemeyeceğiniz için aktif olursunuz fakat mesela ekran arkasından topluluklara ulaşmayı tercih edebilirsiniz.


Senenin ilk ayları Ocak şubat ve mart aylarında gezegen toplanmaları ve baz kare açılar olacağı için sürecimiz stresli geçebilir. Bütün sene böyle gideceğini düşünmemenizi isterim. Ani beklenmedik olaylar; yakın çevrenizde, akraba iletişimlerinde gerçekleşebilir İçinize daha çok dönüp duygularinizi daha çok içerde yaşamaya başlayabilirsiniz ama nisan gibi olanı biteni kabullenip kendinizi işinize ve dış dünyaya daha açık hale getireceğinizi düşünüyorum.


Özellikle Eylül ayında bir takım yurtdışı bağlantılı işleriniz artabilir hatta gidebilirsiniz, gezilere çıkabilirsiniz.


Bir diğer önemli olay KAD GAD kuzey ,güney ay düğümleri.

Seni boyunca güneş ve ay tutulmalarının gerçekleşeceği ay düğünlerimiz dördüncü ve onuncu evlerin konularında gerçekleşecek. Güneş ve ay tutulmaları her ay yaşadığımız yeni ay ve dolunayların daha kuvvetli olanlarıdır ve önündeki üç beş aylık sürece kadar etki eder. Demek oluyor ki bu ev konularında yepyeni gelişmeler olabileceği gibi bir takım sonlamalar da olabilir.

Nedir bu konular; ev, aile ,yuva ,taşınma ,evlenme kariyerde bir takım değişiklikler hatta bence yurtdışı bağlantılı işlere girme, yabancı kökenli insanlarla iş yapmak ve işlerde içeriklerinde değişiklikler yapmak belki de işyerinizi  taşımak olabilir.


burada şunu eklemek isterim şubat haziran ve ekim aylarında merkür retrosu olacak, bu süreçte evlenme, taşınma ,dekorasyon, yeni bir işe girme ,sözleşme imzalama ve estetik operasyonları önermiyoruz.


Ben haritanın bütününe baktığımda yılı kendi insiyatifinizde geçireceğinizi düşünüyorum kendi kararlarınızı iç dünyanızda tartarak oluşturacaksınız ve bu süreç biraz sakin geçecek. En azından dış dünya ne yaptığınızı ,ne planladığınızı pek görmeyecek biz bunları duyduğumuzda siz artık sadece

‘ Değişti -  Bıraktım - Taşındım ‘ gibi cümlelerle duyuracaksınız bizler sadece sonucu duyacağız yani..

Bunu lütfen şöyle algılamayın; her şey zor mu olacak ?

Hayır, bence sonuçlanmış olacak sadece ..

Bu sonuca varmak gerekiyor ki balık burçları bu etkileri alıyor, bütünsel baktığımızda hayatımızda eğer sonuçlandıramadığınız bazı durumlar varsa gökyüzü sizi buraya bir şekilde taşıyacak bundan kaçarımız yok ama bunlar çok zor sonuçlar olmak zorunda değil demek ki yeni bir evreye geçmek için bazı şeylerin tamamlanması gerekiyor diye düşünüyorum ;belki karar veremiyorsunuz kararsız bir insansınız ki balık değişken bir burçtur bu kararlarınızı vermenizi sağlayacak gökyüzü etkilerini yaşıyorsunuz diyebiliriz. 


Yükselen ve ay burcunuz da okuyarak dikkate alıp hayatınızdaki olaylarla yazdıklarımı harmanlamaya çalışın. Sonuçta sizin hayatınızı en iyi siz biliyorsunuz.


Venüs 26 şubat - 21 mart arasında burcunuzda olacak. Bu da demek oluyor ki bütün estetik operasyonlar için uygun zaman, aşk yaşamayanlar aşka açılabilir, ekstra gelirler sağlarsınız para gelir bir yerlerden, çok güzel görünürsünüz, herkesin dikkatini çekersiniz ve herkes etrafınızda olmak ister.


15 Ocak'tan sonra danışmanlıkları başlatmayı düşünüyorum belki bir araya gelip daha detaylı konuşabiliriz üzerinden.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylı yazıyorum, artık bundan sonra YouTube kanalımda da bu yazdığımın videosu dahil bundan sonra farklı konularda çekeceğim yeni videolarla görüşmek üzere diyorum. Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021