20 Temmuz Yengeç Burcunda Yeniay & Burçlara Göre Etkisi

20 Temmuz Yengeç Burcunda Yeniay


Etkileri başladı , 3 Ağustos dolunayına kadar devam edecektir.


Ve aslında kişisel bazda yeniay bir önceki 21 Haziran Güneş Tutulması ile aynı yerden etkiliyor bizleri. O yüzden sayfada Güneş Tutulması burç yorumlarını tekrar bir dönüp okuyabilirsiniz ki o tutulma da Aralığa kadar etkisini sürdürecek..


Yengeç aile temasını vurguluyor.

Anne -baba 

Ev

Yuva

Toprak

Köklerimiz

Nostalji

Savunma

Güvenlik

Bağ kurmak

İlişki kurmak

Geçmişe dair tüm konular.


6.Evde olması iş ortamı, sağlık çalışanları askeri konuları ön plana çıkarabilir.

Aile şirketleri büyük kurumların batma, çıkma yeni oluşan yapılarına şahit olunabilir.

Demokrasi ,eşitlik hakları için mücadelelere şahit olabiliriz. (Bunlar da Saturn Kova’nın ayak seslerinden yine..) Zaten Saturnle tam karşıt açısı da var yeniayın.

İleride bunlarla ilgili öyle şeyler duyacağızki..

Bunlar çok gürültülü olabilir çünkü gökyüzünde bu yeniay anında karşıt - kare açılar var.


Aile ortamlarında, ailedeki otorite figürleriyle veya şirketlerdeki yönetici figürleriyle karşı karşıya gelme durumu oluşabilir.

Bu konular çok geçmişe dayalı çözülmemiş konular olacaktır aslında. Aile içiyse miras konuları, şirket içiyse hak-hukuk konuların ana teması olabilir.


20 Temmuz yeniayının burçlara göre yorumları sonraki post serimden okuyabilirsiniz.


KOÇ & YÜKSELEN KOÇ: Ev, yerleşim, toprak konularında ki bu ailenizi, aile büyüklerinizi kapsıyor yenilikler yapabileceğinizi görüyoruz. Saturn hepimizde olduğu gibi size bu konularda biraz sabır, bir daha toparla, bekle gibi kısıtlamalar verebilir.

Arkadaş ve topluluklarla da ilgili yine kariyeriniz adına biraraya gelip görüşmeler yapmalarınız çok olacak sanki..


BOĞA & YÜKSELEN BOĞA: Sizin de yine bir önceki Güneş Tutulması yazımda olduğu gibi uzaklar, eğitimler, aileyle ilgili uzak hedefler, gibi konularda yeni gelişmeler olabilir. Bu gelişmeler bu seferki yeniayda Saturn karşıtlığından ötürü sabretmenizi, beklemenizi söyleyebilir.

Kardeş ve yakın çevre ilişkilerinizde empatik olmanız bekleniyor biraz daha. Kendinizi daha açık ifade etmek hem size hem yakınlarınızdaki kişilere daha iyi gelebilir.


İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER: Sizin de paranız, yetenekleriniz ve birikimleriniz alanında yeniay tekrar üzerinden geçirecek bu konuların.

Saturn’un kısıtlayıcı etkisi yengeç yeniayında kendini geçmişten aşina olduğunuz ortaklaşa finansal alanlar ,eşin parası, miras gibi konularda kendini gösterebilir.

Yeni yollar ve eğitimler kafanızda iyiden iyiye oturmakta. İşte hiçbirşeyi boşuna olmuyor..


YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ: Yeniay’dan en çok siz etkileniyorsunuz tabi.

Evlilik, ilişkiler, ticari ilişkiler hatta tüm ikili ilişkilerinizde yine bir gündem olabilir.

Evelenebilir, ilan edebilir net bir zemine rahatlıkla geçebilirsiniz.

Artık sizin aslında aldığınız kararlar var ama çevrenizde ne gelişiyorsa sanki buna bir müdahale geliyor ve yeniden sorguya çekme ihtiyacı duyuyor gibisiniz. 

Geçmişte sonlanmış ,yarım kalan bir ilişkinizle ilgili barışma, uzlaşma sağlayabilir, yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.


ASLAN & YÜKSELEN ASLAN: Sizde yeniay iş, sağlık ve korkularınızın çapraz ele alınması, birinin diğerine sebep olması gibi aydınlanmaları iyice size farkettirecek. Hayat da sizi bazen sağlığınıza özen göstermeniz, bazen kendinizi geliştirmeniz bazen de başkalarına daha çok faydalı olmanız vasıtasıyla katılım göstermeye mecbur ediyor sanki. Başkalarına bağlı olmanın ( bu evlilik veya işle olabilir ) size uygun olmadığını ve yeni planlar yaptığınızı göreceğiz.


BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK: Siz içsel olarak aile ,sosyal çevreniz arkadaşlarınızla ilgili enerjik umutlu bir haldesiniz ama Saturn kısıtlamalar, geciktirmeler getiriyor.

Saturn’un son kez Oğlağa dönmesiyle birlikte iş ve bedeninize yansıyan sağlık sorunlarının etkisini de farkediyorsunuz aslında. Size kalsa daha özgür, daha çok para getiren, sağlığınızı da yıpratmayacak olan ,kendinizin yönettiği bir işte olmayı tercih edersiniz. 


TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ: Kariyeriniz, mesleki pozisyonunuz veya hayat planlarınız, hayat amacınız, evlilik, aile sizi çapraza alacak gibi.

Daha önce de yazdığım Güneş Tutulması etkilerini devam ettiriyor bu yenıay. Daha kararlı olabiliriz bu alanlarda. Kendimizi önemsemek iyi olacaktır herkese birden iyi gelme niyetimizi bir kenara bırakıp bize iyi gelecek yeni kararlarımızın arkasından gidelim.


AKREP & YÜKSELEN AKREP: Eğitim, yeni yerlere keşfe çıkmak, sosyal medya gibi alanlarda yenilikler hız kazanmalar görünüyor fakat Saturn etkisi bu alanları kısıtlama altına almakta. Siz bunlarla ilgilenirken ev, aile konuları da gündeme dahil olabilir gibi görünüyor. Orada sizden ayrı gelişen bir hareketlilik söz konusu. Kendinizi bir anda içinde bulabilirsiniz.


YAY & YÜKSELEN YAY: Para, ortaklı konular belki miras işleriniz tekrar yenilenmiş halde gündeme oturabilir. Bu konuda bir aktif haliniz var, bir yereler bunlarla ilgili gitmeniz gerekebilir. Kardeşlerinizle oturup konuşmanız gerekebilir.

Burada korkularımızla yüzleşip temizlememiz için bunu fırsat olarak görebiliriz. Bugüne kadar içinizde yer etmiş konuları temizleyebilirsiniz.


OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK: İlişkileriniz, eş, evlilik veya ortaklı olduğunuz konularda, para konularında kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Herkesi hak ettiği yere koyup; senin yeni yerin burası sınırların da şuraya kadar demek istiyor olabilirsiniz :)

Saturn sizi on kez zorluyor aslında. Bu alanları öyle veya böyle yıkıp yeniden inşaa ettirmiştir diye düşünüyorum.


KOVA & YÜKSELEN KOVA: Sizin aslında hem hizmet ve iş hem sağlık alanınız etkileniyor. Yenilikler yaşıyorsunuz fakat Saturn bu alanlarda sizi sağlığınızdan kısıtlıyor gibi. Bu aralar hayatınızı yeniden düzene sokmanız gerektiğini net göreceksiniz. Keninizi ilerletebileceğinizi anladınız fakat çevresel etkenlerden dolayı fırsat bulamıyor olabilirsiniz. İşte bunun için yeni ve keskin kararlarınız gündemde.


BALIK & YÜKSELEN BALIK: Sevdikleriniz, aileniz, yeni insanlar ,kabiliyetleriniz, çocuklar gibi alanlarda keyfiniz yerinde aslında. Başlangıçlar için de ideal. Hepimizde olduğu gibi Saturn sizi de kısıtlayacaktır ,bu daha ziyade gündemde olan meşguliyetleriniz nelerse onları tam istediğiniz zamanlama ve verimlilikte yönetememekten kaynaklı olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021