MARS BALIK BURCUNDA BURÇLARA ETKİSİ NE OLACAK? 13 Mayıs - 28 Haziran

MARS BALIK BURCUNDA 
13 Mayıs - 28 Haziran

Neredeyse 2 ay boyunca.. Bu ruh halimiz nedir böyle dediğimizde aklımıza gelsin diye yazayım istedim. Arada da hatırlatırım 🤗

Balık burcu su ile ilgili herşey aslında.
Okyanuslar, seller, sınırların kalkması, bilinçdışı korkular, kaos, sisli, iki uç arasında gidip gelmek.
Sevgi, merhamet, empati, dalgınlık, unutkanlık halleri.
Kabullenici, kapsayıcı, özverili, sezgileri kuvvetli, kurban psikolojisi, dışardan verilen etkilerin
altında kalmak ve elle tutulamayan herşeyle ilgili. Su elementi işte. 💦

Mars gezegeni desen kısaca canlı, dinamik mücadele eden, risk alabilen, atılgan ,en çok da savaşçı bir gezegen. Ateş elementinde ve kuru. 
Dolayısıyla Balık’ta konumlandığında çok rahat etmez, nasıl hissettirir ;
⚜️Hareket almada zorlanırız.
⚜️Güven kaybı yaşayabiliriz.
⚜️Motivasyonumuz düşük olur.
⚜️Hemen demotive olabiliriz.
⚜️Sinsi ve gizli düşmanlıkları farkedebiliriz.
⚜️Duygusal olarak aşırı derecede almak isteyebiliriz.
⚜️Sinsice hareket etme eğiliminde olabiliriz.
⚜️ Konsantre olamayız.
⚜️Envai çeşit düşünce arasında kaybolabiliriz.
⚜️Kendi kendimizi suçlayabiliriz.
⚜️Kendi isteklerimizden taviz vermek zorunda olduğunuzu düşünebiliriz.
⚜️Stres seviyemizde artış olabilir.
⚜️İçsel bir savaş yaşarız.
⚜️Gerçeklerden daha çok kaçmak isteyebiliriz.
⚜️Öfkemizi ya kendimize gösteririz ya da dışarıda alakasız birine yansıtabiliriz.
⚜️Ayaklara burkulmalara dikkat edebiliriz

Türkiye haritası’nda da maalesef ülke yöneticilerinin uluslararası ilişkilerini, uluslararası ünlü ve tanınmış kişiler evinde olan tansiyonun yükselişini ifade ediyor. 

25 Haziran’a kadar deniz taşmaları, sel, kabarma, boğulma haberleri, intaharlar sık sık duyabiliriz.. 😏

Bu sürecte ne yapmak iyi olur?
⚜️Kendimizin ya da başkalarının hayallerine adım atması adına yardımcı olmak.
⚜️Bağışıklığımızı güçlendirebiliriz.
⚜️Diyetler pek fayda vermeyebilir. 
⚜️Bulaşıcı hastalıklara dikkat etmek gerekir.
⚜️Meditasyon, dua ,terapiler alabiliriz.
⚜️Sevgimizi yakınımıza ,evcil hayvanımıza, bitkimize ( karşılık beklemeden ) gösterme pratiği yapabiliriz.
⚜️Suyla haşır neşir olabiliriz, banyo yapmak, su tüketmek, bitki sulamak, temizlik yapmak, ufak tefek gereçleri elde yıkamak bile olabilir.

Öncelikle Mars bağışıklık sistemini de temsil ettiği için sağlığımıza çok dikkat edelim genel olarak.. Ve umarım ülkece

Koç & Yükselen Koç: Kader planı alanı..
Hiç elinizde olmayan bir alanda etkisi olacaktır. Gizli saklı işler, arkanızdan çevrilen haberiniz olmayan dolaplar hakkında endişelerini artabilir. Bu endişelerde haklı da olabilirsiniz ve haberini olabilir. Bilinçaltında korku duyduğunuz endişeleriniz artabilir, açığa da çıkabilir. 
Bu dönemde zayıflıklarınıza dikkat edin, sağlığınızı etkileyecek alkol, madde gibi bağımlılıklara girmeyin. Bu dönemin geçeceğini bilin altı üstü bir kaç hafta buna dayanabilirim diye düşünün lütfen. 

Venüs de bu tarihlerde geri gidiyor olacağı için hatırlarsanız ilişkiler ve dostluklar, iş ortaklıkları alanından Venüs yavaşlatacak. Anlaşmalar, gizli planları duymalar vs derken bu süreçte kendimizi çokça sahiplenip kucaklayalım olur mu? Şefkat gösterelim. ( Sayfada post olarak var )

Boğa & Yükselen Boğa: Kariyer ve arkadaşlıklarınızla ilgili alanda etkili olacaktır. Burada ilerlemek için ciddi bir efor sarfetmeniz gerekebilir. Motivasyonunuzu düşürebilir.
Kendinizi motive edecek harekete geçirecek aksiyonlar alabilirsiniz. Belki güçlü hissettirecek gıdaları artırabilirsiniz, enerji veren müzikleri özellikle dinleyebilir, slowmotion herşeyden uzak durmaya odaklanabilirsiniz bu 2 ay.
Bu süre zarfında kim dost kim düşman bunları farkedebilirsiniz.

Venüs de aynı tarihlerde retroda olacağı için yani sizin açınızdan; para ve gelir gider dengenizde, internet alışverişlerindeki sıkıntılarda, kandırılma vs mevzularına da dikkat etmeyi unutmayalım. ( Sayfada post olarak var )

Kendimize çok yüklenmeyelim bir taraftan da yaz geliyor ve düşündüğünüzde o kadar uzun bir süre değil bu etkiler. Güneş herkesi mutlu eder. 


İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER: 
Mars - Balık geçişini siz sosyal olmak konusunda geri planda kalmak zorunda kalabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili kazançlarınızı arttırmak adına daha fazla çalışmanız gerekebilir. Rakiplerinizle aranızda tansiyon yükselebilir. Finansal alanlarda veya ortaklaşa işlerden elde ettiğiniz veya da krediler, miras aracılığıyla elde ettiğiniz gelirlerde sıkışıklık yaratabilir.

Venüs de sizin dışardan nasıl göründüğünüz, popüleriteniz, annenizle ilişkiniz ve sağlık alanınızda gerilediği için bu konularla birlikte sanki bu 2 ay herşeyi birden kapsar şekilde durağanlaşıyoruz.

İçinize yönelin sabırlı olun. Sizin için 2 aya değil gelecek 2 seneye bakmak gerekir. Çok iyi olacak, şuarada birkaç hafta için hiç sağlığınızı bozmayın.. 


YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ :
Sizin yurtdışı ile bağlantılı işler, medya-yayıncılık konulu uğraşlar alanınızda etkileyecektir. Bu konularda daha fazla uğraş vermeniz gerekebilir. Kayıplar verebilirsiniz. Yaratıcılık ileriyle ilgili bir alanda çalışıyorsanız sizi besleyebilir.
Hatta böyle bir alanınız yoksa da maneviyatınızı ağırlık verebilirsiniz. Hergün dua veya meditasyon seansları yapabilirsiniz kendinize. Telefon aplikasyonlarında çok güzeller meditasyon app’leri var ve hepsi ücretli değil. Filmler izleyebilirsiniz kitap okumayı sevmiyorsanız gibi gibi..

Venüs mretrosunu da unutmayın o da arkadaşlıklar ve gizlilik alanınızda retroda.

ASLAN & YÜKSELEN ASLAN:
Siz finansal alanlarınızda bu geçişi yaşayacaksınız. Parayla ilgili veya vergi, kredi, ek gelirlerle ilgili aksamalar ortaya çıkar. Ayrıca siz de anormal derecede para harcamak isteyebilirsiniz. Artık bunları bildiğimize göre ayağımızı yorganımıza göre uzatma vaktidir. En azından yaz başına kadar ama ben derimki Eylül’e kadar para harcama oranınıza dikkat edin. 
Aslanların bir çoğu tahminimce gelir gider dengelerini 2017-18 ay düğümleri geçişinde kadersel planın getirdiği gibi değiştirmiş ve çok çalıştılarsa oldukça iyi seviyeye taşımışlardır. Onların çok da korkulu rüyalar yaşamlarına gerek yok. Şimdi artık deneyimlerinin kazandırdığı kazançlarını bir kaç aylığına temkinli ve ileriye yönelik planlamalar yapmak adına kenarda bekletmeliler.
Çalışmamış olanlar için bi tık zorlaşacaktır.

Venüs metrosunu da para ve güven alanından ağırladığınız için çarpı * 2 diyelim :D

BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK:
Siz ikili ilişkiler, evlilikler, ortaklıkları simgeleyen bir alanda yaşıyorsunuz geçişi. Evlilik veya ikili ilişkilerde tansiyon yükselebilir.
Sakinleşmeniz lazım. Sağlığınız içinde bu lazım…
İlişkilerinizde tepkisel olduğunuzu farkettiğinizde derin nefesler alın, cam açık 10’a kadar sayın ne yapın edin sakinleyin.
İş ilişkilerinize bu nüksederse maddi olanaklarınızı daraltabilir. 
Sakin sakin sakin diyorum size .
Hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı çok verimli kullanabilirsiniz bu dönemde.

Kısmetlerini bu sene gayet açık siz ilişkilerde sakin kalın yeter.

TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ:
İşiniz ve beraber çalıştığınız kişilerle birlikte sorunlar çıkabilir. Kendinizi suçlamayın bence karşıyı da pek suçlamayın tabi. Bilinki bu retrolarda hepimiz etkileniyoruz. İş alanınızın nerede olduğunu bilmiyorum tabi ama varsa yaratıcılık ve hayal kurduran bir tarafı bu hayallere dalmaktan korkmayın. Daldan dala olmasın ama :) bir iki noktayı belirleyin ve kafanızda imgelemeye başlayın. Bu dönemi en verimli böyle geçirebilirsiniz.

Venüs de eğitim ve yurtdışı konularını içeren alnınızda geriliyor biliyorsunuz. Kardeşler, böbrekler, akrabalar, sevgililer konusunda da duraklamalar mümkünken en güzeli gelecek planlarımıza odaklanmak. Tavsiyem bu..
Geçecek hep birlikte aynı gemideyiz..

AKREP & YÜKSELEN AKREP:
Mars aslında sizi yöneten gezegenlerden biri.
Odaklanma sorunlarından dolayı birtakım afrodizyaklara ihtiyaç duyabilirsiniz. Hiç önermem. Aşk ve çocuklar alanınızdan geçireceksiniz bu süreci. Çocuk yapmak için uygun değil. Mücadeleniz artabilir, tansiyonlar yükselebilir, içe yönlendirirseniz hobilerinizle ilgilenebilirsiniz fakat bu alanlarda da para harcamadan yapın bunu.
Yatım yapmayın ve çok para harcamak isteyebilirsiniz onu da yapmayın.

Venüs retrosunda da eski aşklar gelebilir ,değerlendirebilirsiniz fakat çok büyük olay geçmişiniz varsa retro sonu bitebilir. Para, eşin parası, borç vergi krediler alanınızda da gerilediği için hepimiz kafadan mevcut durumumuzu korumaya odaklanmalı agresif atraksiyonlarda bulunmamalıyız.

YAY & YÜKSELEN YAY: Ev aile ve yerleşim alanınızda hareket edecek. Birbirinize karşı yıkıcı değil yapıcı olmanız çok daha iyi olacaktır. Taşınmak istiyorsanız ev değişikliği süreciniz olabilir, taşınabilirsiniz. Fakat venüs gerilirken çok emin değilim, tavsiye etmem desem daha iyi. Tamiratlar için de pek önerilmiyor Suyla ilgili tadilatlar gerebilir. 

Siz de bu sureci hemen hareket alarak değil planlama yaparak ve retrolar sona erdiğinde hayata geçirmek üzere kararlarınızı almalısınız.

Venüs de duygu dünyanızda geriliyor daha ziyade bu da ev, tadilat, masraflar derken kendinizi biraz yalnız mı hissedeceksiniz acaba? :(

Şu an etrafınızda kim varsa aşağı yukarı aynı süreçlerden geçtiği için dingin bir şekilde varsa kedinizle ilgilenerek çok kurmayarak geçirin bu dönemi.

OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK: 
Mars balık geçişi size; seyahatler ki bunun için kazalara dikkat edin lütfen, eğitimler alanında kararsızlıklar veya eğitime yatırım harcamalarınıza, yakın çevrenizle ilgili alanda da iletişimlerinize dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Eğitim ve seyahatlerle ilgili veya pazarlama işi yapıyorsanız bu alanda masraflarınız artabilir.

Siz bu süreci tabi aklınızda böyle bir şey varsa; değiştirmek istediğiniz iş alanı için araştırma ve planlama yapmak.

Venüs retrosunda da çevrenizdeki kadınlara, sağlığınızdaki kemik ve dişlere, iletişim şeklinizde yoğun zihninizden dilinize vuracak olanlara dikkat etmenizi önermiştik. Yeni ilişkilere girmiyoruz, geriden gelenleri de dinliyoruz fakat deneyeceksek de metrodan sonra deneyebiliriz.

KOVA & YÜKSELEN KOVA: Finansal kazanç alanınızda olması size fazlasıyla para harcatabilir. Bir de yanlış ödemeler yaptırabilir. Online alışverişlerinizde dikkatli olun. Eskiden kalma ödenmemiş bir borç, sigorta unuttuğunuz bir şey çıkabilir.
Siz bu süreçte ;geçmişte ortaklarınızla veya kendinize ait iş planlarınız varsa onları tekrar düzenleyip planlayarak geçirebilirsiniz. Retro sonun da yeni sezonda bu konuyu hazır halde hayata geçirebilirsiniz. Bence hayırlı olur.

Aşk alanınızdaki venüs retrosu size eski aşkları getirmesi çok olası. Çocuğunuz varsa onun eğitimleriyle ilgili masraflarınız artabilir. Veya hobilerinize dönmek istiyorsanız da maddi olarak çok açılmayın derim. 2020’de paranın bereketi bence kimse için çok iyi görünmüyor.


BALIK & YÜKSELEN BALIK:
Sizin burcunuza geçen Mars aslında risk alan ateş elementli bir gezegen. Çok dünyevi. Tam sizin zıttınız tabi.
Siz de manevi hassas içe dönük su elementinde bir burçsunuz.
Ortaklıklarınız, evlilikleriniz, ilişkileriniz ve sağlığınıza çok dikkat edin. İlişkiler alanından çıkan bir hayal kırıklığınız olursa zihninize nüksedebilir ve depresif bir moda sokabilir sizi. Siz bu süreci tamamen yaratıcı işlerinize yöneltmelisiniz bence. İşinizle ilgili planlama yapabilir, ilham gerektiren bir işiniz varsa hayata geçirmek değil de retrodan sonra hayata geçirmek için tüm altyapıyı ve içeriğini hazırlamak adına şahane olabilir sizin için.

Venüs retrosu da akrabalar, kökler, ev yuva ve bu konularda yapılan harcamalar alanında gerilediği için sektörler canlanmaya başladığında hazır olmak adına bu dönemi kullanabilirseniz krizden fırsat yaratmış bile olursunuz.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021