KASIM AYI BURÇ YORUMLARI

 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ: Nedensiz yorulduğumu düşünürken daha iyisini kazandığımı hiç düşünemezdim..


Öncelikle gerilemesini tamamlayan

Merkür - Mars sizi  ilişkilerinizde bir karara taşıyor olacak. 

Özellikle 14’ünde gezegeniniz Mars’ın düz hareketine geçmesiyle yeniden coşkun bir hal alacak ve her türlü ikili ilişkilerinizde,ortaklıklarınızda ya tamam buraya kadar diyeceksiniz veya ben hatalıydım onu yeniden kazanacağın diyeceksiniz. 


12 Kasım’da bu sene mart-nisan ve haziran temmuzda kavuşmuş olan Jupiter Pluton tekrar kavuşuyor ve bence nihayet yıllardan beri süregelen iş, kariyer hayatınız bir dönüşüm yaşıyor. Bir günde düzelecegını söyleyemem ancak bence bu bir milad olacak ve orada köklü bir değişim ki bu sizi başta endişelendirse bile kariyerinizin zirvesini yaşamanıza yol açacak. Kökten değişimler olabilir ama bilinki kökten değişeceği için en iyisine kavuşacaksınız.


15 Kasım Akrep yeniayı size ortak paralar, krediler, borçlar, baskalarından gelen gelirler, prim, nafaka, miras, krediler alanında bir yenilik getirecektir.

Bu yenilik aniden gelişebilir ve sizi iş,kariyer alanınızda destekleyici olabilir.

Hastanede veya hapiste yani kapalı bir alanda yakınları olan yukselen koçlar ve koçlar aniden iyi haberler alabilir.


30 Kasım’da gerçekleşecek ay tutulması yani bu dokunay’ın daha kuvvetlisi demek oluyor, bu tutulma size gelecek 3 ay içinde yurtdışı bağlantılı işlerinizde, yakın çevre yakın arkadaş, akraba ilişkilerinizde bir final yaptıracaktır. 

Kiminiz yurtdışı işini, ticaretini veya yuksek öğrenimini bir projeyi tamamlayacak, kiminiz yakın çevre, arkadas kuzen kardesleryle bir işini sonlandıracak. Burada iletişim sıkıntıları yaşanabilir. Sonuclarının neye benzeyeceğini 15 aralıkta gerceklesecek gunes tutulmasında bıraz öngörebilirsiniz.

Bence sizi rahat ettırecek bir konsepte geçiyor olacaksınız.

İşin de projelerin de kapanış angaryaları çok olur ama sonra rahat ettirir.



BOĞA & YÜKSELEN BOĞA: Yoruldum ama düzenim daha iyi ..


Gerilemesini tamamlayan Merkür ve Mars size ruhsal bir rahatlama getirir. Arkanızdan döneb işler, psikolojiniz, bilinçaltınız çok yoğundu ve sağlığınızla gunluk çalışma alanınızı, hayat dengenizi bozdu. Belki uykularınız kaçtı belki rüyalarınız kaygılandırdı günlük yaşantınızı etkiledi.

14 Kasım’da Marsın da düz hareketine geçmesiyle elinizi ayagınızı baglayan bu kaygı hali sizi atak, girişken ve çözümsel yapacaktır. Çözemedıklerınızı de düşünmüyor bir kenara bırakıyor olacaksınız.


12 Kasım’da tekrar bir araya gelecek olan Jupiter-Pluton çok önemli. Yakın zamanda mart-nisan , haziran-temmuzda yıne kavuşmuşlardı ve yer yerınden oynadı bılıyorsunuz.Pandemi vs..

Şimdi ise bir sonuca baglatacağı ve yerine daha büyüğünü bereketlesini getıreceği konu; uzak baglantılı işleriniz, yabancılar yuksek öğrenim konularınız ve seyahatleriniz. Bir başarı getırebilir. Yabancılarla da çalışabilirsiniz. Farklı ortamlarda yer alabilirsiniz. Paranıza da bereket getırecektir.


15 Kasım akrep yeniayında yara aldıgınız sosyal çevre ilişkileriniz, eşiniz, ortağınızla bir yenilik yaşayacağınızı düşünüyorum. 

İyi mi kötu mu derseniz aslında olumlu.Kafat bu olumluluk sonunun sizin için hatırlısı olacagını gösterıyor. Bir küslükte orta yolu bulmak olabileceği gibi el sıkışıp ayrılmak da bunu getirebilir. Burada anilik var. Çok ani gelişebilir.


30 Kasım’da bir ay tutulması yani dolunayın daha kuvvetli olanını para ve değerleriniz alanınızda yaşayacaksınız. Etkisi gelecek üç aya kadar yayılır. Bu bir sonuçlanmadır.

Proje sonlanabilir, mahkemeniz varsa sonuclanabilir. Burada bogaz ,boyun bölgesındeki rahatsızlık da oluşabilir.



İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER: Bir senenin sonunda herşey bambaska olacak anlamaya başladım..


Merkür-Mars’ın gerılemesını bıtırmesıyle aslında Kasım daha iyi diyebiliriz. 14’ünde Mars’ın düz harekete geçmesiyle elinizi kolunuzu baglayan ki bunlar dış etkenler olmak zorunda değil iç motivasyonunuz da olabilir, artık düzelşyor. Aşklarınız, flörtleriniz, sosyal çevrenizle olan bağlantınız ve varsa çocuklarınızla ilgili bir süredir ilerlemeyen konular hızla ilerlemeye ve aradaki açığı kapatmaya başlayabilir.


12 Kasım’da kavuşum yapacak Hupiter-Pluton ıkılısı daha önce de mart-nisan ve haziran-temmuz aylarında kavuşum yapmıştı. Şimdiki kavuşumda da sizi başkalarından gelen paralar, miras,kredi ,ortak paralar gibi alanlarda köklü bir sönüşüme götürüyor olacak.

Bir düzeni kaldırıp yerine daha iyisini koyacak hatta kimi ikizler için önceki javulumlarda gercekleşmiş de olabilir.

Bu konu sağlığınızı etkiledi. O yüzden hemen akabine gerçekleşecek 15 Kasım Akrep yeniayı sağlık alanınızda aniden ortaya çıkan bir konuyu gündeme şimdi getirebilir.

Sağlıkta problemleri oncekı kavusumlarda atlattıysanız bu seferki kavuşum yeni bir iş düzeniniz olarak da karsınıza gelebilir.

Yeni görev, yeni ofis, evdeki gunluk rutınde yenı mesulıyet vs..


30 Kasım’da burcunuzda yasayacagınız dolunay mühim. Ay tutulması etkisinde.

Ne kadar mühim olduğunu ilk 3 günde anlamayacaksınız elbette.

Şubat’a kadar yayılır ama aralık ortası tonunu belirlemiş olursunuz diyeyım.

Bu ay tutulmasına kadar yukarda yazdıgım gibi peşpeşe öyle etkileşimler almış olacaksınızki saçınızdan, tırnağınıza, ilişkinizden, ortağınıza, evliliğinize kadar yeniden masaya yatıracak baska bir evreye tasıyacaksınız. Sağlığınızda ve günlük alışkanlıklarınızda sizi ne kadar etkilediğini bence bugüne kadar göz ardı ettiğiniz ne varsa aniden edemeyeceğinizi anlayacak ve değiştirmeye karar vereceksiniz.


Tutulmalar artık önümüzdeki bir yıl sizde olacağı için bu görunumleri daha bırcok kez yasayabilirsiniz. Yani çok fedakarsanız ben napıyorum ya kafasına gelip noktalarsınız.

Çok alıcıysanız da yıne ben niye böyleyim deyıp karşı taraf için fedakarlık yapmaya baslarsınız.



YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ: Çok ani ve farklı..


Merkür ve Marsın düz harekete geçmesiyle elimizi kolumuzu bağlayan ,bir türlü paçamızı kurtaramağımız ve atılamadığımız ne varsa kasım’ın 14 ü itibariyle atılacağız. Sizin bu kariyer ve ev,aile ,yuva alanlarınızda yaşadıgınız blokajları hızlıca aşacağınızı düşünüyorum.


12 Kasım’da daha önce iki kez kavuşmuş ve bğyük dönüşümlere neden olmuş olan Jupiter-Pkuto kavuşumu son kez gerçekleşiyor. Eğerki mart-nisan ,haziran temmuz aylarında bu etkileri yaşamadıysanız şimdiki kavuşumda bet bir şekilde yaşarsınız. Evlilik ve sözleşmeli birliktelikler diyebileceğimiz ortaklıklar evinizde gerçekleşen bu kavuşumda bu ilişkilerinizi toptan kaldırır atar ve yerine çok daha verimli, büyüğünü koyabilirsiniz. Uzun süreli bir flörtunuz varsa söz nişana taşıyabilir, evlilik kararı alırsınız.evliliğiniz varsa da çocuk yapabilir veya durumunuzu siz biliyorsunuz noktalayabilirsiniz.

Birçoğunun evleneceğini düşünüyorum bu etkide. Kimilerinin de erkek çocugu olacağını tahmin ettim 🤷🏻‍♀️


15 Kasım yenıayı da yıne ilişkiler, aşk alanınızda aniden belki farklı kültürlerle uzak ılıskılerle ilişkinizde yeni boyut atlayacağınızı

ve bu kişiyle ciddi boyuta muhtemelen evliliğe gideceğinizi tahmin edıyorum.

Aniden evlilik kararı alınabilir.

Üzülerek söyluyorumki bu evli ve ihanete ugrayan kişilerde eşin baska biriyle olan ciddiyetinin aniden ortaya çıkması olabilir.


30 Kasım ay tutulması yani dolunayın daha büyük etkilisi sizin bilmediğiniz sağlık sorunlarınızı ortaya çıkarabileceği gibi bunların psikolojik olabileceğini de gösteriyor. Günlük yaşam stilinizin saglıgınıza etkısını alenen anlayabilir

ya da kimileriniz farklı derecelerden etkı alır ve en çok çalıştıgınız iş alanınız, sosyal çevrenizde aniden bugune kadar farketmediğiniz düşmanlıkları farkedebilirsiniz.



ASLAN & YÜKSELEN ASLAN: Sağlığında son, flörtlerinde ilk raund olabilir.. :)


Merkür ve Mars’ın düz harekete geçmesiyle ;eğitim, öğrenim, yurtdışı bağlantılı işleriniz, yakın çevre konşular, kardeşler yakın arkadaşlarla olan iletişimiz gibi tüm alanlar hız kazanıyor işleriniz tıkır tıkır yürümeye başlıyor. 


12 Kasım’da daha önce mart-nisan ve haziran-temmuzda yaşayan Jupiter- Pluton kavuşumu muhim. Pandemıye denk gelen bu kavuşum bu seferki etkılerını kişisel bazda gösterecektir. Sağlık alanınızda yenı abi bir dönüşüm yaşayabilir, öncelikle tedırgın olur acı öekebilir fakat yerıne o kadar iyi bir çözüm bulabilir, bir alışkanlık getırebilirsinizki bu alanda bır daha bu kadar sorun yaşamanın çaresını bulabilirsiniz.


Ayınbaşında aniden gelişen ev,yuva,anne konulu taşınma, ev alma gıbı yaşadıgınız tamamlanmalar 15 kasım akrep yenıayıyla yeni bir aşamaya taşınabilir beklemediğiniz desteller ortaya çıkabilir. Özellıkle borclarınız, kredılerınız,prim, miras baskalarından alacağınız paralar varsa aniden iyi haberler alabilirsiniz.


Bu aralar kariyerinizde öngöremediğiniz, yolun nereye varacagını bilemediğiniz konular vuku buluyor olabilir. Aynı şekilde sağlıkta da gunluk ev işlerinizde de.

Kavuşumlar ve Yeniay bunlara bir yenilik getırebılır.


30 Kasım’da gerceklesecek ikizler ay tutulması, yani güçlü dolunay büyük idealleriniz, sosyal gruplara baglı işleriniz, sosyal medya ve aslında aralıktaki güneş tutulmasını da etkıleyecegını düşünürsek aşk flörtler alanınızda ve gerçekleşiyor olacak.

Sosyal çevrenizden yeni farklı biriyle flört etmeye baslayabilir ,adını koyabilirsiniz.

Yeteneklerinizi kullanabilir hayallerinizi gercege tasıyabilirsiniz.

Spekulalıf alanlarda kar elde edebilirsiniz.


Birçok kişiyi kova etkısınde veya özellıklerınde bir partner gelip bulacagını

düşünüyorum.



BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK: Ayy çok sürpriz annecim 😁


Öncelikle merkür ve marsın düz harekete geçmesiyle para ve krediler, borclar, prim dısardan gelen paralar alanınız hızlıca düzelmeye baslar en geç 14 kasım’a kadar.

Mahkemeyle işi olanlar, yakın çevre ve akrabalarınızda sürüncemede kalan

ameliyat, hastane gibi işleri olanların da sonucları gelecektır hızlıca çözülecektir.


12 Kasım’da gerçekleşecek Jüpiter-Pluton kavuşumu daha önce mart-nisan ve haziran temmuz aylarında kavuşmuştu. Toplumsal etkılerını herseyın alt üst yer değiştirmesiyle yaşamıştık biliyorsunuz şimdi kişisel bazda

aşkınızda, flörtlerinizde kökten dönüşümler yaşayabilir herseyi ters düz edebilirsiniz ve bu yerini çok daha buyuk, verimli bir aşkla değiştirmek manasına da gelir. Evlilik kararı aldırabilir veya bir başak olarak bunu çaktırmadan şart koşabilirsiniz. :) 

Bu alan yine sanatla uğraşanların kariyerınde bir dönüm noktası olabilir.

Aralıktaki günes tutulmasında bu konu daha netleşecektir.


15 Kasım yeniayını aniden yakın çevre, kardesler, yakın arkadaslar evinizden gelen bir sürpriz haberle karşılayabilirsiniz.

Veya yenı bir iletişim agınız, öğrenım gormeye karar verdıgınız bir konu olabilir.

Aslında beklenmeyen bir oluşum ve aniden duyabılırız sizden bunu.


30 Kasım ay tutulması yani dokunayın en etkılı olanı kariyer, iş alanınızda gerçekleşiyor. Muhtemelen biraz duygularınızı önce harekete geçirecek belki biraz şaşırtacak bir haber alacaksınız. Bu Kasım sonu değil şubat sonuna kadar gerçekleşebilir. İşinizde terfı edebilir veya işinizi değiştirebilirsiniz. İşi olmayan iş bulabilir bu üç ay içinde.

İkizler yay aksında yaşayacağınız bu tutulma tüm sene iş hayatınızı, medeni durumunuzu tam anlamıyla nasıl değiştireceğine dair ilk ipuçlarını size verecektir.

Aralıktaki yeniayda yenı bır baslangıcla ‘anladım’ diyebılırsınız 😊



TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ: Öyle veya böyle çözdükya buna da şükür 🤗


Merkür ve Mars’ın retrosunu bitirdiği kasım ayında özellikle ayın 14’ünden itibaren ilişkilerinizde yaşadığınız tum blokajlar, kendınızde fiziksel gorunumunuzde yasadıgınız tum engeller, kendinizi bir türlü dogru ifade edememenız nihayet sonlanıyor.


Bence evli olup problem yaşayan terazi ve yukselen teraziler evliliğini kurtarıyor.

Kırgınlıklarınızı, bılmiyorum belki son kez cebinize koyup devam ediyorsunuz.


12 Kasım’da daha önce mart-nisan ve haziran-temmuz aylarında meydana gelen

Jupiter-Pluto kavuşumu bu kez son kez ev ,aile, yuva alanınızda meydana geliyor.

Olanı biraz sertce kaldırıp yerıne daha iyisini koyacagı bu kavuşumun sizde psikolojik baskısı olacaktır evet ama ihtıyacınız olan değeri böyle alacağınızı görunce bir kabullenme yaşayabilirsiniz.


15 Kasım yeniayı para evinizde gerçekleşiyor ve aniden bir haberle sürüncemede kalan, beklediğiniz ama alamadığınız paralar size gelebilşr.

Satışının gerçekleşmesini istediğiniz malınız mülkünüz varsa satılabilir. 


30 Kasım’da gerçekleşecek ay tutulması dolunayların kuvvetli olanlarıdır ve gelecek 2-3 aya etkısı yayılabilir.

Sizin için bu konu seyahatleriniz, yuksek öğrenım konuları, yurtdışı bağlantılarınızla ilgili bir sonuca varmak olacaktır.

Aralıkta hemen gerceklesecek olan yenıayla bu konuyu yenı bır asamaya tasıyabilirsiniz.

Yırtdışında veya uzaklarda yaşayan yakınlarınızdan bekledıgınız haberı alabılırsınız ve bu haberle yapmak istedıgınız yenılıgı aralık ortası yürürlüğe koyabilirsiniz.

Buradaki gelişmeler sene boyunca yara aldıgınız ilişkilerdeki şifanız gibi olabilir. Seneye de damgasını vuracak konunuz olacaktır.



AKREP & YÜKSELEN AKREP: Yeni serüvenlere doğru..


14 Kasım’da son bulacak mars gerılemesıyle merkuru ayın basında ugurladık zaten, duz haretıne geçen gezegenler size iş, saglık, bilinçaltınız, gunluk rutinleriniz arasında bir nefes aldırmaya başlamıştır diye tahmin ediyorum.

Artık bu alanlarda daha hızlı aktif ve çözümsel olmakta zorlanmayacaksınız.


12 Kasım’da gerceklesecek Jupiter-Pluto kavusuu bu yıl üçüncü kez kavusacaklar. Bazılarınız bu etkılerı ılk kavusumlarda yasamıs olabilir bazılarınız son aşamasını bir farklı versıyonla yasayacak olabilir. i

Yakın çevre ilişkileriniz, yakın arkadaşlar, kardesler, kuzenlerlele ilgili evinizde gerceklesıyor ve mart/nisan , 

haziran/temmuz gibi gelişen olaylar bu kez size kökten değişiklik yaptırabilir.

Pluto yok eder ama jupiter yerıne daha ıyısının daha büyüğünün gelmesini sağlar.

Şansınız yağver gider yani bı anlamda da.


15 Kasım yenıayında tum benliğinizde, kendınızı ıfade edişinizde hatta belki görünümünüzde değişiklikler yapabilirsiniz.

Buna aniden karar verebılırsınız. 

Hatta aynı anda saçınızın rengını degıstırmeye ardından estetık opresyona gırmeye karar verebılırsınız. Buna çok güdülenirsiniz de yapar mısınız bilmiyorum. 


İlişkileri yolunda gitmeyen içsel korkuları olan akrep ve yukselenler bilinçaltında ilişkilerinin kendilerinden, gorunuslerınden yeterli gelememekten kaynaklı oldugunu düşündüğü için bu konularda atak olabilir.

Bence böyle bir durumda böyle hissettireni değiştirmek daha sağlıklı olur 😌


30 Kasım’da ikizler burcunda bir ay turulması yani dolunayın daha kuvvetlisi var.

Açıkcası sizin için bu sekinci yani krizler evinde olacağından biraz sert gelebilir.

Kolay bi ev değildir.

Aniden eşiniz veya iş ortağınızla parayla ilgili sorun yaşayabilir ve şaşırabilirsiniz.

Kimşlerinizi birebir etkılemez, eşinizin ailesiyle ilgili de gelişebilir.

Miras olayları, borc kredı olayları olusabilir.

Bir sonuclanma yasanır ve bu aralık ortası yenı bir oluşumla onumuzdekı seneyı nasıl gecırecegınıze dair ıpucları verir.



YAY & YÜKSELEN YAY: Durduramıyorum dönüştürmek isteyen kendimi..


Merkur’un ay basında bşten retrosu Mars’ın da 14’ünde bıtecek retrosuyla artık sosyal çevre, aşklarınız, flörtleriniz, hobileriniz, yetenekleriniz, çocuklarınız ve sekekulatıf kazançlarınız alanınlarında blokajlar kalkıyor hızla yol almaya başlıyorsunuz.

Özellikle bu ay duygusal ilişkileriniz, ikili ilişkileriniz oldukça etkılı olacak. 

Sosyal ortamlarda ani tanışmalar kalbinizi çarptıracak.


12 Kasım’da meydana gelecek Jupiter- Pluto kavuşumu daha önce mart-nisan ve

haziran-temmuz aylarında kavuşmuş ozaman etkısını burada göstermedıyse şimdi para ve kazanç evinizde buyuk dönüşümlere sebep olacak. Çok kolay olacagını söyleyemesem de size balıgın daha buyugunu, bereketlisini sunacağını söyleyebilirim. Biraz konuda sessizliğinizi korumak içinize çekilmek isteyebilirsiniz.

Ailenizden özellikle annenizden destek görebilirsiniz.


15 Kasım yenıayında bu içe kapanıklık sürerken gelişecek olumlu durumlar ev,aile,yuva alanınızda gerçekleşecek size bazı ikili ilişkilerde zorlanma getırırken yenı aşk yaşayanlara ,yaratıcı işlerle ugraşanlara umut verecek coşkunuzu arttıracak.

Kariyerinizin veya sosyal statunuzun bu evlilik de olabilir onumuzdekı surecte size ivme kazanacagını gorebıleceksınız. 


30 Kasım ıkızlerdekı ay tutulması sizin için çok önemli. 2021 yılının nasıl gececegını gorecegınız bu dolunayın daha etkılı versıyonu olan tutulma ilişkşler ve benlik evinizde bir sonuclanma getırecek.

Belki evlenecegınız kişiyle tanışacaksınız ,belki evliliğinizi sonlansırma kararı alacaksınız.

Kendınızı, gorunusunuzu ,yasam stılınızı herseyınızı değiştirmek istediğinize karar verecek gibisiniz. Aralıktaki yenıayın getırdıgı yenı olaylar ve haberlerle onumuzdekı sene neler olacagının rengını goruruz gıbı gelıyor.



OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK: Sıra bende bence..


Ayın başında son bulan merkür gerılemesı ve haftaya sonlanacak mars retrosuyla artık duz hareketine geçen gezegenleriniz sizin kariyer ve ev alanınızdaki sorumluluklarınızın hızla akabilmesini sağlayacak. Bir türlü halledemediğiniz ne varsa halledebiliyor olacaksınız.


12 Kasım’da daha önce mart-nisan ve haziran-temmuz aylarında kavuşmuş olan Jupiter-Pluton kavuşumu sizin tam da birinci evinizde yani tüm benliğinizde, görünüşünüzde ,gıydıgınız, yedıgınız içtiğiniz ,kendınızı ifade etme biçiminizde kısaca herseyde köklü değişim yapmaya zorlamıştı. Yapmadıysanız bu sefer mutlaka yapacaksınızdır. Bu işinizden kariyerinizden, medeni durumunuza kadar etkılı olabilir.

Planlamadan hareket etmeyen oğlak burcu için bu çok da surpriz olmayacaktır. Kökten değişiklikleri hazırlamış oldugunuzu sadece yururuge koyacağınızı düşünüyorum.

İşte bu yeniliği 15 Kasım akrep yeniayıyla aniden kimi oğlaklar sosyal çevrenın etkısıyle evliliklerini kurtararak kimi oğlaklarsa 

hayallerini ideallerini, buyuk ıdeallerını gerceklestırmek uzere girişimini baslatarak sağlayacaklar.


30 Kasım ay tutulması yanı dolunayın daha kuvvetli versıyonu sizin iş sağlık ve bilinçaltınızda gerçekleşiyor. 

İşinizde öyle bir tamamlanma ve karar alma yasayacaksınızki sanırım ilk defa bir oğlak daha az fedakarlıkta bulanacağı, sağlığını daha iyi koruyacak bir çalışma sistemı kurmaya karar verecek.

Hemen aralıkta gerceklesecek yenıayda da bununla ilgili ilk duzenlemeye gececegını tahmın edıyorum.



KOVA & YÜKSELEN KOVA: Ben 2021 ‘i açtırayım lütfen 🤗


Ayınbaşında merkür retrosunun sonlanması 14 Kasım’da da Mars retrosunun sonlanacak olmasıyla yabancılarla veya uzaklarla olan iletişim, öğretım konularınız, uzaklarda yasayan kardes ,kuzen yakın arkadas ilişkileriniz hız kazanmaya baslayacak ve bır suredır sızı yavaslatan haller ortadan kalkacak.


12 Kasım’da Jupiter-Pluton kavuşumuyla, bunlar mart-nisan ,haziran - temmuz’da da kavusmuslardı, kökten değişimlere neden olacak. Özellikle psıkolojiniz, bilinçaltınız, hastalıklarınız, korkularınız belki kimileri için iş hayatında arkasından dönen dolaplar,

kimileri için çabalayıp karsılığını bır turlu göremedıgı  işlerde yıkıp yeniden inşaa etme dönemi baslayacak. Zaten kovalar bu büyük dönüşüm  filminin basrolunu 2021 yılı itibariyle alacaklar.


15 Kasım Akrep yenıayı sizin için itibarınızda gelecek dönem neler yaşayacagınızı aniden bir haberle kulağınıza fısıldayabilir.

Acıkcası bu bazı kovalar için evlilik işaretı olacaktır ama onumuzdekı sene netlesecektır.

Diğer varsayımda bazı kovalar karıyerınde yurtdışı baglantılı işler, kişilerle çalışacagını öğrenebilir.


30 Kasım ay tutulması yani dolunayın daha kuvvetli versiyonu sizin flörtlerınız, aşklarınız ve varsa çocuklarınızla ilgili alanda bir sonuclanmayı tamamlanmayı getırıyor.

Bu bır tamam adını koyduk baslıyoruz da olabilir veya yok uygun değiliz kararı da olabilir.

Bu etkıler subat sonuna kadar mumkun

Çocukları olanlar da bır sonuclanma haberı alabılırler gundem neyse..

Aralık ayındaki gunes tutulması bu ara gelişen sosyal ortamlardan bundan sonra uzunca bır sure fayda gorecegınızı gosterıyor.

Örnegın adını koydugunuz yenı flortunuz sizi bir gruba dahıl edebılır. 

Tamamladıgınız bir proje sizi yeni bir aşamaya tasıyabilir cevrenız degısır gibi..




BALIK & YÜKSELEN BALIK: Biliyorum biryerde şansım dönecek 🌟


Retrolarını bitiren Merkür ve 14 Kasım’da bitirecek olan Marsla birlikte kazançlarınız, borclarınız, kredi ,dışardan gelecek paralar gibi aksayan tum işleriniz hız kazanacak ve engellemelerin kalkacağını görüyorum.


Ayın en onemli görunumlerinden biri 12 Kasım’da onbirinci evinizde gerçekleşecek olan Jupiter-Pluto kavuşumu. Daha önce mart-nisan ve haziran-temmuz aylarında kavuşum yapan ancak toplumsal bazda daha farklı açılardan etkılemıs olabilen bu kavusum son kez kavusacak ve sizin ıdealler, buyuk kazançlar ,yurtdışı baglantılı işler,eğitimler uzmanlıklar alanınızda bir şeyi köklü olarak değiştirecek çok daha büyüğünü sunacak. Çevreniz değişebilir.

Farklı konseptte projelerde kendınızı bulabilir niye daha önce yapmamışım diyebilirsiniz.


15 Kasım akrep yenıayında aniden gelecek haberlerin ben bu kavuşumla baglantılı ilerleyeceğini düşünüyorum. Yabancılar, uzaklarla,uzmanlık,yuksek öğrenım gibi konularda bir yenilik göruyorumki neptun gezegenının bıtecegı şu gunlerde e kadar şanslıyım diyebilirsiniz. Bunu uzun zamandır hakettiniz sevgili balıklar. 🙌🏻


30 Kasım ay tutulması önumuzdeki üç aya yayılak üzere ev, aile yuva alanınızda bir konuyu son aşamasına tasıyacak. 

Bu sene bu konuda gundemlerınız surebılır.

Basta bıraz kıskaç altında hıssetsenız de diğer taraftan ev aile yuva alanınızda bir sorunu da otomatikman çözülmüş ıldugunu düşündürtecek gelişmeler yaşanabilir.

Aralıktaki yenıay ile etkısının bşrleşeceğini düşündüğüm bu olayda onumuzdekı seneye kadar sarkan bir ev degısıklı, mal mulk sahıbı olma ve/veya evlenme,yuva kurma olasılıklarını ögörüyorum. Rengini aralıkta anlayacaksınız.



Instagramda hergun yorum ve yayın paylaşıyorum, geliyor musunuz :)

Sevgiler

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021