2021 AKREP & YÜKSELEN AKREP BURÇLARI YILLIK YORUM

 Akrep & Yükselen Akrep: Kaliteli insan işiyle. Boş insan kişiyle uğraşır; herkes işine baksın.. ‘ dedi Akrep..


21 Aralık’ta kova burcunda gerçekleşen jüpiter satürün kavuşumu ile birlikte dördüncü evinizde çok büyük dönüşümler yaşamaya hazırlanıyorsunuz, aslında bunun etkileri çoktan başlamıştır diye düşünüyorum. 

4. ev konularını sıralamak gerekirse ;ev yuva aile düzeninizdeki değişiklikler, mal mülk satın alma, kiraya verme, taşınma belki bazıları için ülke bir şehir değişikliği bile olabilir.


Aynı zamanda bu bazı akrepler için evliliği de gösterir çok kalıcı ilişkiler çok kalıcı evlilikler ve kalıcı büyük araç herneyse bunların sahibi olacağını düşünüyorum

Aslı birazdan bahsedeceğim kuzey güney ay düğümlerin etkileri de 2.08 aksında olacağı için çok büyük ihtimalle ve gelirlerinizi artıracak yatırımlar yaparken bir taraftan da yatırım yapmak için gelirlerinizi kullanabilirsiniz yani para harcayabilirsiniz.


Bu süreçte Uranüs geçişini tam karşı eviniz yani karşınızda olan insanla ilgili yaşıyorsunuz, bu ortağınız da olabilir eşiniz de olabilir ,onun hayatındaki ani değişikliklere ayak uydurmanız gerekebilir, veya siz yeni bir ortak edinebilirsiniz, eşinizle farklı bir aşamaya geçebilirsiniz veya eşiniz yeni bir ortak edinebilir, bir şekilde her türlü ikili ilişkilerde ani ve beklenmedik değişimler oluşabilir, yeni olmasa bile bugüne kadar aslında çokta yürürlükte olmayan yeni aşamalar gelişebilir. 

Aslında siz bu Uranüs geçişini uranüs boğa burcuna geçtiğinden beri epeydir yaşıyorsunuz; iki 2,5 senedir 2025 sonuna kadar da devam edecek.


Bu süreçte karşı tarafla ilgili bir çok şey değişecek; karşı tarafın hayatı, tipi ,işi iletişim şekli, hepsi değişeceği için size de bunlar büyük etkiler yaratacak tabii ki.

Aslında tam karşıt burcunuzdaki bu değişimlere alıştığımızı düşünüyorum çünkü akrep de boğa da aslında  (karşıt burcunuz oluyor boga )  sabit burçlar olduğu için değişimlere hep direnen burçlardır diğer sabit burçlar gibi fakat artık alıştığınızı düşünüyorum, ne kadar alışsanız da siz alıştıkça sizin alışmadığınız diğer form geliyor :)

tüm ikili ilişkilerinizde büyük dönüşüm değişimler yine bu yıllarda devam edecek bence..


Şimdi özellikle senenin ilk üç ayini atlatabilirsek hepimiz; Ocak şubat ve mart aylarında bazı gezegenler bir araya geliyor ve baskı stres yaratıyorlar bazı kareler alıyorlar bu ara; evde sıkıntılar yaşanabilir, kariyeriniz ve eviniz arasında kalabilirsiniz, çalışmayanlar için de yaşamak istedikleri ,hayatta zirve olarak gördükleri yaşamsal şeylerle evlerindeki meşguliyetler arasında epey gidip gelecek ve yorulacak gibisiniz.

Çocukları olanlar için yine güzel gelişmeler olabilir ama işte bu güzellikler sizi zorluyor olacak.


Bu süreçte ikili ilişkilerde ve ortaklıklar da ani değişimler sürpriz, şaşırtıcı sonuçlar alınabilir iyi gitmeyenler bitebilir veya form, yapı değiştirebilir ,ilişkisi olmayanlar evli olmayanlar da evlenebilirler.


Bir diğer önemli olay KAD GAD kuzey ,güney ay düğümlerinin üzerinde gerçekleşecek tutulmalar.

Güneş ve ay tutulmaları biliyorsunuz yeni ay ve dolunayların daha kuvvetli olanları bu olaylar bazı şeyleri tümüyle değiştirir sonlandırır veya bazı şeylerde de yepyeni bir sayfa açar. Sizin için 2. 8.ev konularında gelişecek, para gelir ve gider dengenizle ilgili olacak.


Yani bir yerden çokça para gelirken diğer taraftan çokça para gidecek, belki bir yatırıma harcayacak olabilirsiniz kazancınızı ,belki de bir yatırımı elinizden çıkarırsınız kiraya verirsiniz, satarsınız bir şey olur ve oradan para elde edersiniz bir şekilde hep bir akış var bazen giderken bazen gelirken :) Miras, nafaka dışardan gelen paralarla eşinizden gelecek olan paralar veya diğer aile bireylerinden gelecek olan paralar artar, kesinlikle kazançlarda bir farklılık olur artış olur fakat giden parada da bir yükseliş olur.


Bu arada bu sekizinci ev biraz sağlıkla da ilgilidir, tamamen sizin sağlığınızla ilgili olabileceği gibi aile bireylerinin sağlık sorunlarıyla da ilgili olabilir,  belki ufak tefek operasyonlar da gerektirebilir.


Evet haritanın bütününe baktığımda ödemeler gelirler giderler ve ilişkiler hakimiyetinde olaylar gelişecek belliki…

8. ev konularında ani değişim, dönüşümler vergi sistemi ,resmi işlemlerinizde sürprizlerle karşılaşmamak için lütfen güvenliğinizi alın, yaşam alanınız uzaklarla olan bağlantılarınız açısındansa gelişecek olan olaylar sizi bazen psikolojik olarak içinize çevirenicek bazen de dışarıya yönlendirip sosyalleşerek kendinizi böyle rahatlatmaya çalıştıracak. 

İyi de olur açıkçası.


Mayıs ayındaki Jüpiter’in transiti sizi aşk, çocuk ve para alanlarında mutlu edecek ve şans getirecektir Onun dışında 11 Eylül - 7 Ekim arasında da venüs sizin burcunuzda olacağı için sosyal çevrelerde öne çıkarsınız, dikkat çekersiniz, ufak tefek paralar kazanırsınız ve güzelliğiniz artar... aşkta bulabilir tabi ilişkisi olmayan kalırsa. Yine estetik için de en uygun zaman olacaktır.


Şubat - Haziran - Ekim aylarında Merkür retrosu olacağı için, ev almak, satmak ,yeni bir sözleşme yapmak, iş kurmak, tadilat yaptırmak, taşınmak hatta bence aslında bu sürpriz gelecek aşk tekliflerinde de iyi düşünmek gerekir aklınızda olsun.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylı yazıyorum, artık bundan sonra YouTube kanalımda da bu yazdığımın videosu dahil bundan sonra farklı konularda çekeceğim yeni videolarla görüşmek üzere diyorum. Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler ❤


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021