2021 ASLAN & YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI YILLIK YORUM

Aslan & Yükselen Aslan: ‘ Şampiyon belli ikinci kim?.. ‘ :)


21 Aralık‘ta Kova burcunda gerçekleşen jüpiter satürn kavuşumu ile birlikte 7. evinizle ilgili konularda bir çok dönüşüm ve değişim yaşayacaksınız.


Yedinci evin konuları tamamen ikili ilişkiler üzerine kurulu, bu ikili ilişkilere; ortaklıklar ,evlilikler sözleşmeli olan tüm birliktelikler dahil.

Burada gerçekleşecek tüm yenilikler; bunlar bazen birliktelik bazen de ayrılma olabilir yıllarca kalacaktır ve kökleri çok sağlam oturacaktır.


Bir çok aslının bu seneyle birlikte ilişkilerinde ya ciddiyete gideceğini ya da evleneceğini düşünüyorum.

hiç ilişkisi Başlamayanların yeni bir ilişkisi olur ve bu ilişki çok kalıcı olur evli olanlar ise aralarındaki problemi ya tamamen kalıcı bir şekilde çözerler ya da tamamen sonlandırırlar ve yollarını ayırırlar.

Ayrıca bir çok kişinin eş tarafında gerçekleşecek olan sözleşmeleri gösterir; eşiniz iyi iş anlaşmaları yapabilir, iyi iş ortaklıkları kurabilir veya birlikte iş yapabilirsiniz ve bu yıllarca sürebilir.


Yalnız burada eklemek isterim senenin ilk ayları

ocak - şubat - mart aylarında bir takım kare görünümler var yani zorlu görünümler, burada gezegen yığılmaları olduğu için bir iki ay bir baskı oluşacak ve ilişkilerde belki de son sorunlar meydana gelecek, son virajlar dönülecek. Aynı şekilde sözleşmeler içinde geçerli tabi bu durum; ortaklıklarda sorunların belki son kez baskı ve stres yaratacan halleri yaşanacak.


Haritanın genel görünümüne baktığımda gelir giderleri organize edemediğinizi de görüyorum biraz gelen maddi kaynaklar nereden ne kadar geliyor ve nereye gidiyor tam öngöremiyorsunuz, bir var bir yok gibi hissedebilirsiniz. Temelini sağlamlaştırmak isteyeceğiniz bir gelir gider dengesi var, fakat iyi haber bu görünüm nisan gibi oldukça açılmaya başlıyor.


Bir diğer önemli olay KAD GAD kuzey güney ay düğümü tutulmaları. Bu sene ikizler yay aksında gerçekleşecek olan bu tutulmalar sene boyunca haritanızda 11. ve 5.eviniz üzerinde etki edecek.

Güneş ve ay tutulmaları ;bunlar yeni ay ve dolunayların daha kuvvetlisi oluyor sizin aşk, flörtler, paralar ,spekülatif yatırımlar, yeni çevreler, sosyal ortamlar, büyük umutlar ve büyük paralarınızı kapsayacak. 


Sevdiğiniz konular, keyif aldığınız zevk almak istediğiniz her şeyi kapsayan alanda gerçekleşecek.

buralarda yepyeni güzel gelişmeler olmakla birlikte bazen de sonlanmalar gerçekleşecek ve yerine yenisi gelmesi için ona yer açılacak aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler varsa çok aslanlar için güzel gelişmeler var ya da çocuğu olanların hayatında güzel gelişmeler var.


Bu konularda yeni başlangıçlar yapmanız gerekirse şubat - haziran - ekim aylarında merkür retro olacağı için, kesinlikle evlenme, taşınma, iş kurma, sözleşme ya da mümkünse yeni bir ilişkiye başlama önermiyoruz aklınızda bulunsun.


27 Haziran- 22 Temmuz arasında venüs aslan burcunda olacak ,bir Şubat’ta bir de haziran temmuz döneminde aşktan yana iyi, sürpriz paralardan yana ve çocuklardan yana oldukça şanslı bir dönemde olacaksınız fakat şubatta merkür retro olacağı için öneremiyorum; haziran temmuz döneminde ise estetik operasyonlarınız, güzelleşmek için yapacağınız her şey ve aşka dair konular için olumlu bir zaman olacak.

sene başında bulmayan yaz döneminde sesi mutlaka bulur :)


Son olarak haritanın bütünü için kendinizi sahne aldığınız kendinizi gösterdiğiniz ünvanınızı ilan ettiğiniz büyük çevrelere girip ismimizi duyuracağınız bir dönem olacağını söyleyebilirim bu yılın.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylara yine değiniyor olacağım. Ayrıca artık youtube kanalımda da burada yazdığım metne dair videoyu ve diğer konularla ilgili videoları bulabilirsiniz. Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler ❤


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/

Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021