2021 BAŞAK & YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI YILLIK YORUM

 Başak & Yükselen Başak: ‘ Yalnızlıktan korksaydım lafımı esirgerdim.. ‘


21 Aralık’ta Kova burcunda gerçekleşen saturn  jüpiter kavuşumu ile birlikte 

6. evinizde büyük dönüşüm ve değişimler yaşayacaksınız.

Kasım ayından beri etkisi başlamış olan bu dönüşümlerin konusu; sağlık, çalışma alanınız, günlük rutin işleriniz, çalışma şartlarınız, yeni bir yaşam tarzı, yeni bakım listeniz ,yeni yeme içme stiliniz kısaca sağlığınızı etkileyecek her şey ve çalışma konularınızı ilgilendiren her şey.


Ben bu etkiyi geçen 2 sene aldığım için neye benzediğini çok iyi biliyorum açıkçası ve sizi özellikle sağlık konusunda çok uyanmak istiyorum çünkü dikkate almadığınız her şey bu 2,5 senenin sonunda (çünkü ilk seni jüpiter şans gezegeni yanında olacak size de destek olacak fakat ondan sonraki 1,5 sene boyunca ) Satürn’ün daha ziyade eğitici ve sıkıntıları daha baskın hale getireceği etkileri yaşıyor olacaksınız, bu yüzden ilk sene önleminizi alırsınız ondan sonraki 1,5 senede daha rahat edersiniz.


Burada dikkat etmeniz gereken günlük yeme düzeniniz, düzenli sporunuz, aktiviteleriniz ve yine işinizle ilgili de yine bu süreçte işiniz değişebilir, mevkiiniz değişebilir, terfi edebilirsiniz veya o işten çıkarsınız ama daha iyi bir işe geçebilirsiniz, sonuç olarak çok daha fazla çalışacağınız fakat ( sonunda tam sonuna da kalmadan ) bütün meyvelerini de toplayacağınız bir süreç olacak ve bu süreç içerisinde yaptığınız her şey önümüzdeki 15 - 20 yıl boyunca size katkı sağlayacak. Kalıcı olacak.


Yorucu bir yıl olacak ama çok iyi bir yapılandırma kurmuş olacaksınız, işiniz yolunda olacak ama fiziksel açıdan biraz yıpranmış olacaksınız. İş arayan işini bulur ve kalıcı olur o bulduğu iş. Sağlığınıza öyle bir yapılandırırsınız ki bundan sonraki sistem sizi hayatınız boyunca götürebilir çok disiplinli ve çok kalıcı bir sistem oturtursunuz.


Yalnız herkesi uyardım gibi sizi de uyarmak isterim; senenin ilk üç ayı Ocak şubat ve mart aylarında bir takım gezegen toplanmaları ve kare açılar oluşacağı için bu bahsettiğim alanlar ve hatta buna ek olarak biraz da aşk hayatınız baskı ve stres oluşturabilir.

Açıkçası ilişkisi iyi gitmeyen ilişkileri sonlandırabilir ,tartışmalar verebilir, gerginlikler verebilir fakat ilişkisi olmayanlara da yeni bir ilişkinin ışığı yanabilir ,ilişkisi havada kalanlara ne olduğu belli olmayanlara adı  konmayanlara biraz daha stres verebilir ama ondan sonra bu etkiler yerini daha temiz daha net kararlara bırakır.


Bir diğer  önemli olay KAD GAD kuzey güney ay düğümleri. sene boyunca gerçekleşecek olan güneş ve ay tutulmaları o her zaman her ay olan yeni ay ve dolunayın daha kuvvetli olanları sizin 10. ve 4. evinizde gerçekleşecek. Yani ev yuva yaşam alanlarınız kariyeriniz evliliğiniz yaşadığınız evi yaşadığınız şehir ülke gibi konuları kapsayacak. 


Bu da kariyerde çok ilerleyeceğiniz bir sene olduğunu gösteriyor, ayrıca yer değişikliği yapabilirsiniz; İşiniz başka bir yere taşınabilir işiniz dolayısıyla çok gezebilirsiniz yurtdışı bağlantılı işlerinizle iki burası çok etkin gözüküyor çok daha aktif olmanız gerekebilir bunun hepsi olumlu anlamda olacaktır. Ayrıca yaşam alanınız da değişebilir; daha farklı bir yere taşınabilirsiniz, evinizi değiştirebilirsiniz.


Yine ilişkiler anlamında bazılarınız burada evlilik göstergesini alıyor diye düşünüyorum, yalnız bu konuda şunu araya alayım çok önemli; ilişkilere bakış açınız çok değişiyor, yani özel ve farklı bir bakış açısı geliştiriyorsunuz, eskisinden farklı olarak size belki de çok marjinal gelecek bir bakış açınız gelişiyor, bakmam dediklerinize bakabilirsiniz yapmam dediklerinizi yapabilirsiniz dönmem dediklerinize dönebilirsiniz .. 


Özellikle bu konuda şubat sonunda çok parlak etkiler görüyorum, şubat sonunda yaşamayanların sene sonunda aşk ve evlilik alanında çok ciddi bir değişim yaşayacaklarını öngörüyorum. Örneğin; uzaktan ilişki yaşayamam diyen uzaktan yaşayabilir, yabancı biriyle olmam diyen olabilir, bu insanla hayatta birlikte olamam diyen o insanla olabilir. Ondan hayatta ayrılamam diyen ayrılır ve çok daha iyisine gidebilir.


Şubat - haziran ve ekim aylarında merkür retro olacağı için yine de ;evlilik ,taşınma ,iş kurma ,işe girme, ev değiştirme, dekorasyon gibi hareketler anlamamanızı da ayrıca öneririm.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylı yazıyorum, artık bundan sonra YouTube kanalımda da bu yazdığımın videosu dahil bundan sonra farklı konularda çekeceğim yeni videolarla görüşmek üzere diyorum.

Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler ❤


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g



Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji



Website Linki:

www.astropsikoloji.net




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021