2021 BOĞA & YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI YILLIK YORUM

 Boğa & Yükselen Boğa: ‘ Fakat ne dayandın, ne dayandın Boğa…Bundan sonrası daha zor olmayacak ..’


21 Aralık’ta Kova Burcunda gerçekleşen jüpiter satürün kavuşumu ile birlikte 10.eviniz sene boyunca çok etkin olacak.

Bu ev tamamen evliliğinizi, toplumsal statünüzü, kariyerinizi, ne vasfınız varsa ve nasıl bir titriniz varsa onunla ilgilidir.

Bu sene sizin kariyerinizi artık tam anlamıyla yapılandırma yılınız olacak. Çalışanlarınız için son yıllarda uğraş verdiniz adaptasyon sağlamakta zorlandığınız işiniz varsa bu işinizle ilgili yepyeni bir forma girebilirsiniz veya başka bir işe geçebilirsiniz, statu değişikliği yaşayabilirsiniz.

Bekar boğalar evlenebilir evli olanlar evlilik problemleri ile uğraşabilir belki sonlandırabilir çalışmayan, evliliğinde sorun da yaşamayan ev hanımları ise ev değiştirebilir, eşiyle ilgili değişen kariyer şartlarına uyum sağlamaya çalışabilir, şehir veya ülke değişikliği yaşayabilir.

Burada gelişecek olan değişimler her ne konuda olursa olsun çok uzun süre belki 15-20 yıl hayatınızda kalıcı olan değişiklikler olacak. 


Uranüs’ün boğaya geçmesi ile birkaç senedir yaşadığınız siz sabit boğa burcunu değişime zorlayan bu transit bu sene Uranüs’ün kareleri ile birlikte sizi birazcık sıkıştırabilir, her ne kadar yolun sonunda ben bu yolu iki yürümüşum iyi ki dayanmışım veya iyiki bu seçimimi değiştirmişim diyecek olsanız da yoldan geçerken her zaman ayağımıza takılanlar biraz canımızı yakabilir. Boğanın o istikrarlı ve sabırlı hali size bu konuda destek olacak ben inanıyorum her ne kadar direnç gösterseniz de yeni geçtiğiniz aşamada da sabit kararlı ve dirençli olacağınız için ve bu yeni aşama eskisinden daha iyi olacağı için benim için çok umut vaad edici görünüyor.


Sadece tüm burçlar da olduğu gibi sizin de ilk üç ay biraz daha sabırlı olmanızı bekliyor olacağım Uranüs,Mars  ve Satürn’ün kareleri biraz onuncu ve on ikinci evi; yani ev, aile ,yuva sorunlarını ,mal mülk sorunlarını, evin ailenin içindeki ilişki sorunlarını günyüzüne çıkarabilir. İş ile ev arasında kalıyor olabilirsiniz ve iki tarafı da memnun edemediğinizi düşünebilirsiniz. Yeni bir işe başlayanlar işinden memnun olup olmadığını sorgulamaya başlayabilir, iş haberi bekleyenler gelip gelmeyeceği endişesi yaşayabilir, hoş ben bugünlerde iş haberi iyi veya kötü her şekilde sonuçlanacağını düşünüyorum fakat bu günler bu aylar oldukça gergin olacak biraz yorulabilir biraz sabretmeniz gerekebilir.

Bence sizi en çok yoran sene boyunca haritadaki görünüme göre, sizin insiyatif almanız gereken bir seneyi yaşayacak olmanız.. Yani kararlar almak zorunda kalacaksınız, uygulamaya koymak zorunda kalacaksınız, organize etmek zorunda  kalacaksınız, zevk almaya çalışmak zorunda kalacaksınız :) her şeyi kendi başınıza yapmanız gerekecek gibi bir durum var bu da sizi biraz yoracak.


Sonuçta şunu düşünebilirsiniz tüm sene Jüpiter’in kova’da olması size kariyerinizde şanslar getirecek, fırsatlar verecek, yurtdışı bağlantılı hedefleriniz işinizle veya yaşam şeklinizle ilgili hayalleriniz varsa bunları gerçekleştirmenizi sağlayacak, evli olmayanlar evlenecek, çocuk isteyenler çocuk yapabilecek ve daha bir çok faydasını göreceksiniz.


Bir diğer önemli etkiye geçecek olursam KAD GAD kuzey güney ay düğümlerinin 2. ve 8.evlerinizde olması. Bu da şu demek oluyor sene boyunca bütün ay ay ve güneş tutulmaların para ,değerler ve gelir giderleriniz üzerinde yaşayacaksınız.

Bir kere sene boyunca para gelecek size bu iyi bir haber :) Hem beklenmedik paralar hem ekstra paralar, hem sizin kazandıklarınız hem başkasından elde ettikleriniz yani bunlar miras olabilir, prim olabilir, kira geliri olabilir.

Bir şekilde geliriniz artıyor diğer taraftan da bir şekilde gidiyor. Ancak tabi boşa gidiyor anlamında değil çok iyi bir yatırım da yapıyor olabilirsiniz onun için parayı bir tarafa akıtmak zorunda kalabilirsiniz, çocuklarınızın gelişimi için eğitim için harcıyor olabilirsiniz..

Evlilik hazırlığı yapabılırsınız onun için harcarsınız.

Cocuk istiyorsunuzdur, yurtdışı planlarınız vardır,bir şekilde para gelecek ve gidecek ama gelmeden gitmesi daha acı olurdu öyle değil mi, en azından bolca geliyor.. :)


Yine burada sekizinci ev konularında bir detaya dikkat çekmek istiyorum; sağlığınız çok özen göstermeniz gerekiyor sekizinci ev birazcık rahatsızlıklar, kapalı alanlar, mahkeme ve hastaneleri gösterir, belki kimileri için ufak tefek operasyonlar gerektirebilir buna dikkat etmenizi öneririm. Ayrıca yine mahkemelerle ilgili sorunları gündeme getirebilir, iş yapıyorsanız, mahkemeye gidecek konularda dikkat edin, vergiler, şirket işleri, resmi kurumlarla ilgili işler gibi alanlarda risk almamanızı önermek istiyorum.


Şubat - Haziran ve Ekim aylarında merkür retrosu gerçekleşecek bu dönemde iş kurmak, ev almak satmak ,taşınmak, tadilat yaptırmak, evlenmek pek uygun değil bunu unutmayalım.


Hemen sene başından Mart ayına kadar mars sizin burcunuzda olacağı için çok hırslı ve çok atak olacaksınız fakat bu biraz fazla gelebilir,  ilişkilerde iletişim dilinize dikkat edebilirsiniz, her ne kadar venüs sizin gezegeniniz ve sizi daha zarif bir üsluba sahip biri olarak yaratmış olsa da marsla birlikte bu doğanızı korumakta zorlanabilirsiniz. Ha tabi çok iş sonuçlandırırsınız o da ayrı..


Aşk konusunda size varolan ilişkiler için iyi sonuclanmalar söyleyebilirim, evliliğe gidebilir çocuk yapabilirsiniz fakat yeni aşklar için tüm boğa burçları adına çok olumlu diyemem ben, belki de benim eksiğimdır :)


15 Nisan - 9 Mayıs tarihlerinde venüs boğa burcunda olacağı için aşk, fiziksel değişimler, estetik güzellikler çocuklarla ilgili konular ve spekülatif alanlarda şansınız çok yaver gidecek, ilişki teklıflerı alabilirsiniz, çok fark edilir olacaksınız özellikle ben 23-24 Nisan’da aşka dair, güzelliğe dair bilmiyorum çok böyle güzel etkiler görüyorum..


Yine 12 -13 Mayıs’ı çok parlak buldum, tum konularda ama özellikle kariyer, para ve evlilikle ilgili.


Ağustos ayı önemli yurtdışı bağlantılı işler, eğitimler yabancılarla olan ilişkiler, varsa uzak mesafe ilişkileri olanlar çok büyük bir dönüşme giriyor işte bu ağustos dönemi yaz dönemi burada büyük bir dönüşüm bir mutluluk gösterilen bir çabanın karşılığını alan alınması söz konusu. Aşk da olabilir konu.

Bir taraftan ikili ilişkilerde eşle, ortakla oldukça zorlanırken diğer taraftan da çocuklar, aşk ,hobilerinizle işgili çok da güzel gelişmeler yaşanacak yaşanmayacak değil.


İnstagram profilimde hergun paylaşımlar yapıyorum, haftalık ve aylık yorumlarda ve artık youtube kanalımda da videolarla tekrar detaylara iniyor olacağız.

Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler ❤



Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji




Website Linki:

www.astropsikoloji.net


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021