2021 İKİZLER & YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI YILLIK YORUM

İkizler & Yükselen İkizler: ' İkizler meraklıdır, anlamlandırmaya çalışır doğru ama sizin özel hayatınızı merak etmez onun hayatıyla neden bu kadar ilgilendiğinizi anlamaya çalışır .. '

21 Aralık’ta gerçekleşen jüpiter satürn kavuşumu ile birlikte 9.ev konularınız bütün sene etkisini bu alanlarda surdurecek aslında. Kaldıki sizde tutulmalar da olduğu için aslında bayağı büyük bir etki alacaksınız diğerlerine nazaran, tutulmalar da ikizler ve yay aksında olduğu için baktıgımızda neredeyse her konuda etki alanı altında kalacak olan burclar sizler oluyorsunuz.

Dokuzuncu ev konularına baktığımızda yükseköğrenim, yurtdışı bağlantılı işler, yurtdışı ile her türlü ilişkiler ,uzaklarda yaşayan insanlar, tamamen yurtdışı olması gerekmiyor size uzak yerlerde yaşayan insanlar, yerleşim alanları gibi bütün bu konuları kapsayan konularda büyük bir dönüşüm yaşayacaksınız. Ki ayrıca bu dönüşüm sizin önümüzdeki 15-20 yıllık hayatınızda kalıcı bir şekilde kendini gösterecek ve hep bu alanda bir takım süreçler yaşanacak.


Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz, yeni bir ülkeye taşınabilirsiniz, yabancılarla bir işiniz olabilir, uzmanlaşabilirsiniz,  ticaret yapabilirsiniz yüksek öğrenim konuları olabilir, hiç olmadı sosyal medyayı öyle bir kullanırsınız ki size çok çok uzak olan yerlere bile bir şekilde ulaşırsınız ve görünür olursunuz.. 

Bir şekilde tanınırsınız, ayrıca yine haritanın geneline de baktığımda sizin bu 9. ve 12. evleri çok aktif görüyorum ,işte yurtdışı ile alakalı işler 12. evde ruhsal dünyanız, biraz bilinçaltının yüzeye cıkmaya hazırlandığı alan,  ayrıca tutulmalar da yine bütün herşeyinizi kapsayan 1. ve ilişkiler ve ortaklıklar eviniz olan 7. evde gerçekleşiyor, böyle olunca siz de anlayacaksınızki bütün harita, her konu etki altında, dönüşüm ve değişimde diyebilirim kısaca.


O yüzden hep size hatırlatıyordum canlı yayınlarda; bu ikizler yay aksı bittiğinde

1,5 - 2  sene sonunda diyeceksiniz ki nereden nereye geldim, epey de çaba sarf ettim fakat iyiki de dayanmışım, yapmışım işte benim hayatım, ideallerim, evliliğim veya çocugum..

Evet cocuk isteyenler için de guzel bir sene olacaktır.


Hepimize olduğu gibi size de söylemek istiyorum, bu surecin zorlu açıları yok değil, uranüsün saturne kareleri özellikle ilk üç ay az önce yukarda yazdığım 12. ev konuları yani ruhsal eviniz ocak ,şubat hatta martta çok fazla aktif görünüyor bilinçaltınızdan tamamen yüzeye çıkmak üzere olan, bir volkan gibi dışarıya akıtacağınız fikirleriniz ve kararlarınızı duyuyor olacağız.


Kare görunumler olurken aylık ve haftalıklarda yıne hatırlatıyor olurum ama bir taraftan hayata bakışınız değişirken diğer taraftan miras ,sağlık ,borçlar ,krediler alanınıza zorluklar çıkarabilir.

Özellikle tarih vermem gerekirse 11 -12 Şubat gibi yurtdışına bağlı ,uzaklara bağlı yüksek öğrenim konularınız, tıcaret ,işbirliği hedeflediğiniz şeyler ,arzularınız ve isteklerinizle ilgili tamamen sizin istediğiniz gibi sonuçlanacak bir görünüm var.


Gelelim KAD GAD kuzey güney aydüğüm tutulmalarına; yine tutulmalar bir ve yedi aksında yani bütün benliğinizle ilgili her konuyu ilgilendiren evinizde; görüntünüzden, yediğiniz içtiğinize, giydiğinizden yaşadığınız şehre kadar,kendinizi dışarıya yansıttığınız size dair her şeyi kapsayan evinizdeve  tam karşı evi olan; ortaklıklar ve ilişkiler evinizde bütün sene güneş ve ay tutulmalarını yaşayacaksınız.

Ben ,sen arasında benım isteklerim onun istekleri arasında çok yeni başlangıçlar veya sonlanmalar olacağını gösteriyor.


Sizin açınızdan bu süreç benim haritada gördüğüm; sürekli karşıya olan yapıcılığınızı artık kendinize çevireceğinizi görüyorum, fedakarlıklardan uzaklaşmak isteyeceksiniz, kimin sizin tarafınızda olup olmadığını anlamak isteyeceksiniz, özellikle sözleşme ve ikili ilişkiler konusunda; sözleşmeli ortaklıklarınız konusunda sen kimden yanasın, ya da benimle misin değil misin sorusunu karşılıklı oldukça soracaksınız gibi..  Bu arada siz zaten coktan karar verdiniz ve tarafınızı kendi merkezinizden yana kullanacaksınız.


Burada hep ikizlerden yana durmuş oldum ama yükselen ikizlerin kimilerinde aldığı diğer etkiler ve diğer burç kombinasyonları bunu tam tersi de etkıleyebılır, maalesef bugüne kadar yaptıklarının bedelini ödeme yönünde de çalıştırabilir o yüzden kendinizi en iyi siz biliyorsunuz bugüne kadar yapıcı olduysanız kazançlı çıkacaksınız bugüne kadar yıpratıcı olduysanız bir diyet ödeme zamanı olabilir.

Bugune kadar edındıgınız gerıde bırakmanız gereken alışkanlıklarınızla da vedalaşmanız gerekecek.


Şubat - Haziran - Ekim aylarında Merkür retro olacak; bu dönemde iş kurmak, ev almak, taşınmak, tadilat yapmak, evlenmek uygun değil.


9 Mayıs ve 2 haziran arası Venüs burcunuzda olacak.

Buda demek oluyor ki aşkın en güzel halini, fiziksel görüntünün, estetiğin en iyi halini ve yine ufak tefek böyle sizi memnun edecek bir takım kazançlar özellikle spekulatif alanlarda işiniz varsa oradan elde edeceğiniz kazançların yine en iyi versiyonunu bu surecte size getirecek demek oluyor.


Ağustos ayı önemli çok güzel haberler alırken hep yuva akrabalık ilişkileri ile ilgili çok keskin kararlar da alabilirsiniz bir taraftan.


Kimileri hobilerinde profesyonel yaşıyor kimileri çocuk sahibi oluyor, kimileri büyük bir aşka açılıyor ve bu evliliğe kadar gidiyor ve kimileri artık uzmanlaşıyor, kardeş ve kuzenleriyle iletişimlerinde farklı boyutlara geçiyor. 


Sizde yok yok aylık ve haftalık yorumlarda tekrar görüşmek üzere Instagram profilimde ve YouTube kanalımda videolarda anlatıyor olacağım.

Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net


 Mutlu seneler ❤


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021