2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

Koç & Yükselen Koç: ' Yıllardır geleceği için savaş verdi bir de sizin hayatınız için veremez, siz de ona destek olun artık.. '

Öncelikle 21 Aralık‘ta Kova burcunda gerçekleşen jüpiter satürn kavuşumu ile birlikte 11. evinizde yer alan bu iki gezegenin size yıllık genel etkisi inanılmaz derecede iyi olacak bu iyi haberle başlamak istiyorum.

Burası aslında sosyal çevre, hayaller, umutlar ve büyük paraların evi ,dolayısıyla bugüne kadar uğraş verdiğiniz büyük hayalleriniz umutlarınız ve beklentileriniz varsa, özellikle maddi beklentileriniz var ise, bunları elde edeceğinizi söyleyebilirim bir nevi hasat zamanı diyebiliriz.


Bu sizin çevrenizi de çok değiştirecek bence buna ihtiyacınız vardı uzun yıllardır belki çok emek verdiğimiz alanda çevreden gelen bazı sorunlarla da uğraşıyordunuz  bu ortaklıklardan da gelmiş olabilir arkadaş çevresinden de fakat bir tatminsizlik hissediyorsunuz tatmin olmadığınızı hissediyorsunuz ve artık bunun yerine başka bir şey koymak istiyorsunuz kaldı ki bu en doğru kararlarınızdan biri olacak bunu göreceksiniz.


Ve bu gelişmelerin etkisini önünüzde çok kalıcı bir dönemde yaşayacaksınız belki 15-20 yıl boyunca etkisini göreceksiniz.


Burada dikkat etmemiz gereken sene başında ilk üç ay yani ocak ,şubat hatta mart sonuna kadar biraz gelişmelerde sabırlı davranmamız gerekecek çünkü biraz bu eve kare acılar olacak hem orada bir stelyum var hem de kareler alacaklar uranusten marstan saturnden vs dolayısıyla burada biraz dikkat edeceğiz bu birkaç ay iyi geçireceğiz, demoralize olmayacağız.


Zaten ben genel olarak seneye etkilere baktığımda koç ve yükselen koçların 12. evinin çok aktif olduğunu görüyorum. Jüpiter genelde 11. evde olacak ama bir ara 12. evin başına kadar bir gerileyecek sonra tekrar düzelecek yani balığa kadar işte bu süreç sizde bu dediğimi açıklayacaktır diye tahmin ediyorum çünkü 12. ev ruhsal evimiz. Burada bilinç altında kalan bazı şeylerin yüzeye çıkmak için oldukça can attığını göreceğiz ama çok kapalı ve arkanızda kalan bir ev olduğu için siz kişisel olarak bunların etkisini 2020’de biraz hissetmeye başlamışsınızdır fakat yüzeye çıkmasını 2021’de yaşayacaksınız.

Dışarısı bunu sizde çok fark etmiyor olabilir, özellikle şubatta plutondan etkiler alıyorsunuz; psikolojiyle ilginiz varsa daha derinlere inmek isteyebilirsiniz.

yoga meditasyon kişisel gelişime dair yeni kursları ve eğitimlere katılabilirsiniz özel üçüncü evdeki Merkür de bu alanda olduğunda çok istekli ve çok girişimci olabileceğinizi düşünüyorum.


İkinci evinizdeki yani para ve değerler evinizdeki güzel gelişmelerin yanı sıra burada parayla olan ilişkinizi hallederken diğer taraftan henüz halledilmemiş konular gün yüzüne çıkmaya başlıyor; ikinci evin diğer konusu

 ‘ Değerler ‘ konusuna sıra geliyor ve size hep bilinçaltında şu soruyu sorduruyor olacağını tahmin ediyorum; ‘ Bana ne oluyor? ‘

‘ Bugüne kadar olan çevremden, hatta belki seviyorum dediğim insanlardan, ailemden, ortamlarından neden uzaklaşmak istiyorum.? ‘

soruları ile kendinizi bulacaksınız.


Bu aralarda bence eğer imkanınız vesi isteğiniz varsa psikolojik destek alabilirsiniz psikolog ,psikyatrlarla görüşebilirsiniz isterseniz astrolog yaşam koçlarıyla irtibat kurabilirsiniz ,kendinizi çok hırpalamadan biraz kurcalayabilirsiniz. Gokyuzu arkanızda rüzgarı ilerlemeniz yönünde estiriyor olacak. 


Bu süreç temmuz gibi daha yüzeyselleşmeye ve rahatlamaya başlayacak..


Bir diğer önemli olay KAD GAD kuzey güney ay düğümlerinin 3 ve 9. evlerinizde olması, biliyorsunuz artık kuzey güney ay düğümleri ikizler - yay aksında ve bütün sene ay güneş tutulmaları bu iki burç üzerinde olacak bu burçlar sizin haritanızda üç ve dokuzuncu evlerinizi etkilediği için; yurtdışı eğitimler, ticaret, uzmanlıklar yüksek öğrenim konuları, kardeşler, kuzenler, girişimler, kurslar alanınız oldukça aktif ve burada yepyeni başlangıçlar olabilir ya da sonlanmalar meydana gelebilir.

Her şartta bu açı çok iyi evlere etki ediyor özellikle iletişim ve girişimleriniz konusunda destekleneceğinizi düşünüyorum.


Zaten yıl boyunca bütün gezegen toplanmaları sizin haritanız da güney yarımkürede yani üst kısımda olacağı için; daha sosyal olmanız gerektiği mesleğinizin sosyal statün uzun bir şekilde değişeceği yani dış dünyada daha görünür olacağınızı gösteriyor.


Şubat - Haziran - Ekim aylarında Merkür retro olacak; bu dönemde iş kurmak, ev almak, taşınmak, tadilat yapmak, evlenmek uygun değil.


21 Mart - 15 Nisan arası Venüs Koç burcunda olacağı için aşk, fiziksel değişimler, estetik operasyonlar, çocuklarla ilgili konular, spekülatif alanlardan gelen paralar anlamında şanslı bir dönemde olacaksınız.

Bütün bu konularda aşkı bulabilir, coşabilir , extra paralar kazanabilir, goruntunuzu degıstırebılırsınız.


İnstagram profilimde hergun paylaşımlar yapıyorum, haftalık ve aylık yorumlarda ve artık youtube kanalımda da videolarla tekrar detaylara iniyor olacağız.

Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler ❤


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/

Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021