2021 KOVA & YÜKSELEN KOVA BURÇLARI YILLIK YORUM

Kova & Yükselen Kova: ‘ Bakalım bundan sonra hangi yüzle yamacıma toplanacaksınız.. Kaç yıldır yüzümüze karşı cümle kuramayanlar, arkamızdan kompozisyon yazdı.! ‘ dedi Kova


21 Aralık‘ta Kova burcunda gerçekleşen jüpiter satürn kavuşumu birlikte 1. eviniz yani size dair her şeyi kapsayan ev etki altında. Önümüzdeki 2,5 sene içinde size dair hemen hemen her konu çok büyük dönüşüm ve değişimlere uğrayacak ve bu değişimler yine hayatınızda 15-20 yıla kadar kalıcı olacak.

Peki nedir bu konular?


Yediğiniz içtiğiniz, görüntünüz, saçınızın rengi ,giydiğiniz kıyafet, yaşadığınız ev ,yaşadığınız şehir, ilişkili olduğunuz insanlar, yaptığınız iş... aslında her şeyi sayabilirim ama ben size biraz daha içsel bir taraftan da yaklaşmak istiyorum; benim gördüğüm kadarıyla yıllardır uğraştığınız sizi mutsuz eden konularda özellikle dönüşümlerimiz var, en çok bu hoşuma gidiyor, özellikle ilk sene Jüpiter’in de orada olması size çok destek olacağını düşünüyorum, bugüne kadar emek verdiğiniz şeylerle ilgili  (artık bu konular her neyse siz daha iyi bilirsiniz) , karşılığını alamadığınızı, değerini bulamadığını düşündüğünüz ne varsa bunların artık yavaş yavaş karşılığını alacağınız, değer bulacağınız zamanlar geldi.


Bana burada bazı sorular geliyor satürn zorlamaz mı, daha önce de oğlaktaydı, yine kendi rahat ettiği burcundaydı vs Daha önce Plütondan zararlı acıları vardı ama şimdi yanında jüpiter var. Pluto yok eden yerine yenisi inşa eden bir gezegen, bu sene se Uranüsden yine zararlı acıları var ama uranüs yok etmekten ziyade dönüştürüyor.


Bu sene çok daha görünür olacağınızı ve dikkat çekeceğinizi düşünüyorum. Ayrıca taşınabilirsiniz, yeni daha yüksek mevkiide işlerde bulunabilirsiniz hatta ortaklıklar kurabilirsiniz. Bence bir çoğunuz evlenecek, yuva kuracak. Tabi bu arada evli olanların da sonlandırmamasını umuyorum çünkü uranüs’ün 4. evden ve tamda evlilik,yuva alanından kareler alacak, bu büyük bir enerji akışı demek; evlilikte olabilir evliliği sonlandırma da olabilir, eğer evliliğinizde problem yoksa sonlandıracağını düşünmeyin lütfen ev sahibi olabilirsiniz mesela öyle bir durumda..


Yalnız senenin ilk üç ayı Ocak şubat ve mart aylarında bir takım gezegen toplanmaları ve buraları kareler, sert baskın acılar var.. Bu bizde stres oluşturabilir ve yine bugüne kadar yaşadığınız sıkıntılı alanlardan tam çıkmış gibi hissedemeyebilirsiniz, açıkçası son gollerini yeriz ve sabrımızı son noktaya getirebilir.

Güvensiz hissedebilir, sağlığınızla ilgili endişeler yaşayabilirsiniz eğer sağlığınızla ilgili bir şey çıkarsa çözümü de gelecektir çok endişeli olmamanızı tavsiye edebilirim. Bu süreçte Neptün'ün de çünkü acıları biraz insanı yanıltan düzeyde biraz paranoya da yaptırabilir kurban gibi hissettirebilir.


Ya da bir kısmınız şubat sonuna doğru evlenmeye karar verebilir büyük bir karar alabilir, çocuk yapabilir veya sürpriz aşklara başlayabilir, sürpriz gebelikler de olabilir. Ama bunda korkulacak bir şey yok çünkü bu ilişkiler çok ileriye yönelik hem ciddiyet getirir hem de kalıcı olur.

Burada şunu eklemek isterim şubat ,haziran, ekim aylarında merkür retrosu olacağı için yine de biraz dikkatli olmakta fayda var; yeni iş girişimleri, evlenmeler, taşınmalar önerilmez, ilişkileri biraz daha belki ağırdan almak gerekir. 


Bir diğer önemli olay KAD GAD kuzey ,güney ay düğümleri 5. ve 11. evlerinizde bütün sene boyunca tutulmalardan etki alacak. Seni boyunca güneş ve ay tutulmaları bu ev konularınızı tetikleyecek, belki biliyorsunuz güneş ve ay tutulmaları her ay yaşadığımız yeni ay ve dolunayların çok daha kuvvetlileri oluyor ve sonraki üç ,beş aya kadar tesir ediyor.


Üç ve beşinci evler demek aşklar flörtler sürpriz gelen ekstra paralar hobilerden gelen kazançlar ve zevk aldığınız diğer tüm konularla ilgili yeni başlangıçlar veya sonlandırmalar yaşayacağınızı gösteriyor. 

Öyle hiçte ummadığınız konulardan size kazanç kapıları açılabilir ve bu gelirler inanın önümüzdeki çok uzun yıllara kadar yayılabilir, çocuk yapmak isteyenler hamile kalabilir ,çocukları olanlar için yoğun, hızlı ,güzel gelişmeler olur ayrıca borsa, spekülatif alanlara yatırım yapanlar için de yine kazançlı günler gelebilir.


Ben haritanın bütününe baktığımda şunu görüyorum; hiç umudum yok dediğiniz tüm konularda ‘ Bu nasıl oldu? ‘ diyeceğiniz bir sene olacağını düşünüyorum. Sizi çok daha sürprizli gelecek bir sene olabilir; örneğin ev sahibi olmak, evlenmek, evleneceğini hiç düşünmediğimiz kovalardan bir anda evleniyorum ilanı duyabiliriz veya hobilerinden büyük gelirler elde etmek, hamile kalmak özellikle bir çok kovanın kesinlikle evleneceğine eminim ve bu ilişkiler çok uzun yıllar kalıcı olacaktır, tabii kimi kovalar içinse bu iş ortaklıklara da neden olabilir, eşinin yeni ortaklıklarına da neden olabilir. 

Başka bir ülkeye taşınıyorum diyebilir, yabancı kökenli biriyle evlenebilir ortak olabilir.

Bir şekilde ev, yuva alanları yeniden yapılandırılır ve sürprizli ,verimli bir süreç geçer.


Venüs 1 Şubat - 25 Şubat arası burcunuzda olacak yapmak istediğiniz tüm estetik operasyonlar için uygundur yine ekstra paralar gelir aşka henüz uçmamış olanlar bu süreçte uçabilir yine de merkür retrosunu hatırlatırım güzelliğe dair flörtlere dair aşka dair küçük paralara yatırımlara dair çok güzel bir süreç geçecektir.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylı yazıyorum, artık bundan sonra YouTube kanalımda da bu yazdığımın videosu dahil bundan sonra farklı konularda çekeceğim yeni videolarla görüşmek üzere diyorum. Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler ❤


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021