2021 OĞLAK & YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI YILLIK YORUM

 Oğlak & Yükselen Oğlak: ‘ Hep dogru zamanı bahane edenlerden, hiçbirşeyin sorumluluğuna yanaşmayanlardan bıktık. Bir kere de yanlış zamanın doğru insanı olun. ‘ dedi Oğlak..


21 Aralık‘ta kova burcunda gerçekleşen satürn jüpiter kavuşum ile birlikte 2. ev konularında çok aktif bir sene geçirmeye hazırlanıyorsunuz.


Nedir bu 2. ev konuları; para, kazancınız, çalışıyorsanız maaşınız,  düzenli olarak gidip geldiğiniz işinizden elde ettiğiniz gelirler, dışardan ek olarak gelen değil, başkasından, primden, sigortadan, mirastan değil de kendiniz emek vererek kazandığınız paralar ve değerleriniz.. 


Hayatınızda değerini ölçtüğünüz ne varsa onlarla ilgili

anlam ve şans bulacağınız büyüme yaşayacağınız bir sene olacak. 


Bir süredir emek verdiğiniz ne varsa artık karşılığını almaya başlarsınız ve bunların hepsi çok kalıcı olur, emeklerinizi bugüne kadar neye sarf ettiyseniz; mal ,mülk ,iş ,gelir hepsi çok kalıcı olacaktır kendinizi artık daha değerli yaptığınız her şeyin daha değerini ve yerini bulduğunu hissedersiniz.

Bu arada devrimlerin gezegeni Uranüs de beşinci evinizden geçtiği için bence kariyerinize ek olarak hobilerinizi hayata geçirdiyseniz eğer veya geçirecekseniz hayatınız boyu gelirinizi arttıran bir gelir olarak kalabilir; yani kariyerinizi hobileriniz üzerine inşa etmek de mümkün olabileceği gibi kariyerinizin dışında sadece hobilerinizden, küçük uğraşlarınızdan bugün onları daha ciddi bir boyuta bir şekilde belki şans eseri taşıyıp oradan ek gelirler elde edeceğinizi düşünüyorum.


Ayrıca bu görünüm aşk ve flörtler evinizde de olacağı için çok farklı aşklara çekilebilirsiniz bence bazı oğlaklar ilişkilerinde çok sıradışı değişiklikler yapabilir, onlardan pek beklenmeyen hareketlerde bulunabilir ama bunları sonucunu düşünmeden yapar ve bu hiçte aslında oğlak burcuna göre bir şey değildir ama yapar :) Sadece denemek bile bir oğlak için bence gayet marjinal bir hareket olur.


Bugüne kadar aklınıza gelmeyecek kişilerle aşka uçabilirsiniz veya uzun zamandır görüşmediğiniz biriyle de yeniden deneyebilirsiniz ve bu hiç olmayacak bir şey gibi gelebilir ama denemekten kendinizi alıkoyamazsınız.

Kimi için bu görünüm platonik aşkları da simgeleyebilir, gizli saklı ilişkilere de çekilebilir ama o kadar mutlu olur size iyi gelir ki vazgeçmeniz çok zor olabilir.

Bu yeni kişiler oğlak burcu için çok sıradışı olabilir bir oğlak’tan beklenmeyecek tipte partnerlere çekilebilirler.. 

Aslında genel olarak ilişkiler ve aşk konusunda Oğlaklar kendilerini biraz esnetmek istiyorlar ve bunu belki de seçtikleri kişiyi aracı olarak kullanarak yapabilecekler. Akıllılar tabi :))


Bir detay vereyim bu süpriz hamileliklere neden olabilir her iki cins de bunu düşünsün..

Anne olmak isteyenler için sürprizler olabilir.

Bir de bu evdeki geçiş sizin çocuklarınız varsa eğer onların eğitimleri ile ilgili çok büyük farklılıklar yaratabilirsiniz, onlara da yine sıradışı zamana uygun bir takım değişimler yaşatırsınız.


Bunun dışında bir diğer etki KAD GAD kuzey ve güney ay düğümleri ve orada gerçekleşecek güneş ve ay tutulmaları. 

Güneş ve ay tutulmaları her ay olan yeni ay ve dolunayların daha kuvvetli olandır ;sizin için 6. ve 12. evlerinizi ilgilendiriyor.

Bu evlerin konuları; iş hayatınız, çalışma düzeniniz, sağlığınız ,günlük uğraşlarınız ,günlük bakım alanlarınız ,çalıştığınız insanlarla aranızdaki iletişim, rekabet, arzu ve isteklerinizi biraz belki hırsınız..

Yine  çok fazla çalışırsınız bu biraz stresli olabilir ama verimli geçecektir; sağlığınıza dikkat ettiğiniz sürece buradan çok verim elde edebilirsiniz çünkü kuzey ay düğümün altıncı evdeki geçişi her zaman işlerinizi ve gelirlerinizi büyütür. Fakat sağlığınızı da çok önemsemeniz gerekeceğini hatırlatacaktır size.


Özetle haritanızın bütününe baktığımda çokça girişim, iş ,para ,ev ,yuva ,çocuk alanlarıyla haşır neşir olacağınızı görüyorum. Kendinizi tüm bu konularda önümüzdeki yıllara hazırlayıp, sahneye koyacağınızı gözlemliyorum.

Tabi bu daha genç kesim için geçerli, yaş aralıklarına göre kendinizi anlattıklarımla konumlandırın çünkü kimileri ( daha olgun olanlar da ) o süreci tamamladılar; kariyer ve ön hazırlıklarını önceki yıllarda tamamladılar 90’lar 2000’ler 2016 2015 2017 yıllarında oluşturdular... Fakat bu süreçte insiyatif hep başkalarındaydı ya da dışarıdaki alandaydı, karşıyı düşünüyordu. 

Şimdi daha içsel çalışıyor ve hepsini birleştirip kendi hayatınızı değiştirmek üzere insiyatif alacağınız bir yıl olacak. 


Ocak - şubat - mart aylarında bazı gezegenlerin birbirlerine yapacağı açılardan dolayı yine biraz stresli geçebilir özellikle para konusunda; yani deli gibi çalışırsınız ama bir türlü karşılığını alamıyormuş gibi hissedebilirsiniz, farklı yapıyorum herkesten ayrılıyorum dediğiniz noktalarda acaba yapamıyor muyum, olmuyor mu soruları aklınıza gelebilir.

Bazı Oğlaklar için ise yeni bir aşk, bir flörte başlayacağı için artık aralarında ne gelişecekse bütçelerde açık yaratacak durumlar olabilir ,bunlar nişan vs olabilir aile kurmak olabilir o yüzden harcama yapılıyor olabilir.

Mart gıbı bunlar düzelir.


Mayıs ayı bir çok oğlak burcu’nun evlilik ayı olacaktır, eğer çok kötü durumda giden bir ilişki varsa da sonlanma getirecektir.


Şubat haziran ve ekim aylarında merkür retro olacağı için evlilik taşınma girişim dekorasyon gibi hareketlerde bulunmamanızı öneririm.


Yine venüs gezegeni 5 Kasım ve 5 Mart arasında çokça uzun bir süre sizin burcunuzda olacak, bu da demek oluyor ki bu süreçte ;aşk ,para, flört, güzellik estetik ne varsa uygulayabilirsiniz hepsi çok güzel etkilerle olur ,güzel paralar gelecektir, fakat bu kadar uzun süre sizde olmasının nedeni Venüs retro yapacağı için burada eski aşkları, eski iş olasılıklarını da size getirebilir, retro olan süreçte pek de karar vermemenizi tavsiye ederim. Estetıgı de retrodayken önermeyeyim.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylı yazıyorum, artık bundan sonra YouTube kanalımda da bu yazdığımın videosu dahil bundan sonra farklı konularda çekeceğim yeni videolarla görüşmek üzere diyorum. Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler ❤


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g



Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji

Website Linki:

www.astropsikoloji.net





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021