2021 TERAZİ & YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI YILLIK YORUM

 Terazi & Yükselen Terazi: ‘ Evet tabii sizin insanlığınız çok ilerledi, o kadar ilerledi ki artık gözükmüyor ‘ dedi Terazi ona insanlık dersi verenlere...


21 Aralık‘ta kova burcunda gerçekleşen satürün jüpiter kavuşumu ile birlikte siz 5. evinize çok büyük dönüşümler ve değişimler yaşayacaksınız.

Beşinci evin konuları; aşk ,çocuklar ,flörtler ,spekülatif alanlar , kuçuk yatırımlar, yaratıcılık işleriniz, lux, ufak tefek paralar ,hobiler ve keyif aldığınız diğer her şeyi gösterir.


Bu özellikle bence bu sene ilk sene çünkü Jüpiter’in desteğiyle birlikte aşkta çok şanslı olacağınızı gösteriyor bana bebek bekleyenler hamile kalmak isteyenler kalabilir aşkı bulamamış olanlar aşkı bulabilir aşkı sürenler ciddiyete taşıyabilir bir çoğunuz evlilik yapabilir veya evlilik gibi bir mesaisi olmayanlar iyi bir iş ortaklığı kurabilir çok iyi bir iş partneri bulabilir ve bunların hepsi çok kalıcı olur.


Ev, yuva aile anlanında bir şekilde bir büyüme genişleme olur bunların bir kısım terazi için ev almak olabileceği gibi bence bir kısmı için daha ziyade ilişkiler ve evlilik alanında gerçekleşecek.

Beklemediğiniz bir zamanda hamile kalabilirsiniz bu arada da erkekseniz beklemediginiz anda partneriniz hamile kalabilir ve bu büyüme sizi biraz giderlerde tekrar zora sokabilir ayrıca bu gelişmeler çok süprizle ve aniden gelişebilir.


Şunu eklemeliyim ki senenin ilk ayları ilk üç ayı bizim için çok rahat olmayacak hiç birimiz için Ocak şubat mart aylarında biraz gezegen toplanmaları ve oralara kareler olacağı için henüz biraz stres görünüyor.


Geçtiğimiz yıldan kalan çektiğiniz sıkıntıları biraz bu senenin ilk aylarında sanki borçlarınız, dışardan gelen paralar, prim, miras, nafaka ,mahkemeler ve muhasebe işleriyle uğraşarak geçirebilirsiniz. Döviz ,borsa gibi bazı alanlarda yatırımlar yaptıysanız beklenmedik ufak tefek kayıp gedikler oluşabilir, aslında sekizinci evinizde yani borçlar ,küçük operasyonlar ,ödemeler dışardan gelen paralar; evden ,kiradan , pirimden, mirastan gelen paralarla ilgili çok ani biraz sizi strese sokacak gelişmeler yaşayabilirsiniz gibi görünüyor.


Bir diğer senenin önemli olayı KAD GAD yani kuzey ve güney ay düğümleri. Sene boyunca bütün tutulmalar 3. ve 9. evlerinizde gerçekleşecek; yani o evin bütün konularını ilgilendirecek ve oralarda ya büyük sonlanmalar ya da büyük başlangıçlar oluşacak normalde yaşadığınız her ay yeni ay dolunaylar güneş ve ay tutulmasında çok daha etkilidir.

Nedir bu evlerin konuları?

Eğitim ,öğretim ,seminerler ,dijital medya, yurtdışı Uzmanlık yüksek öğrenim konuları, taşınma da olabilir uzaklara, küçük büyük bütün eğitimler, dış ticaret, iş alanında çok uzmanlaşma, profesyonelleşme..

açıkçası sizin de hobilerinizi işe dönüştüreceğinizi düşünüyorum bunu dijital medyaya taşıyabilirsiniz belki ama bir şekilde hobilerinizden para kazanır olacaksınız profesyonelleşceksiniz.

Haritanın bütününe baktığımda bir çok Terazi için şunu söyleyebilirim; bir çoğu okula başlayacak gibi, fiilen girmese de gelişime ve öğrenmeye tekrar odaklanacaklar ve gelişime açacaklar kendilerini. 

Bu seneyi aslında yeniden bir okula başlar gibi ya da bir şey ilave etmek gibi gelişecekleri konuya ayıracaklar ,aynı zamanda yakın çevrelerini de buna göre tekrar revize edeceklerini düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda bunu çok profesyonelce ve kalıcı hale getirebilmek için çalışma arkadaşlarını, ekibini, işyerlerini hepsini değiştirip komple bir sistem oturtacak gibiler.


Aynı büyük hareketler marjinal hareketler ilişkiler alanında da olacak çok özgür ilişkileri ekleyebilirler farklı aslında onlara çok uyup uymadığını düşünmeden farklı ilişkilerde kendilerini bulmak isteyecekler.

kimsenin onlardan beklemediği bir ilişkiye girebilirler ve o ilişki içinde kimsenin onlardan beklenmeyecek hareketler kararlar alabilirler uzak ve dediğim gibi bu hamile kalmak ve veya hamile bırakmak olayını dikkate almanızı öneririm.


Şubat - haziran - ekim aylarında merkür retro olacağı için lütfen evlilik, taşınma, iş kurma ,yeni bir girişim, dekorasyon gibi işlerinizi Ekim sonrasına erteleyin.


16 Ağustos - 11 Eylül arası venüs sizin burcunuzda olduğu için zaten bugüne kadar aşka dair bir şey olmamışsa bile ağustos ve eylül civarında aşk ,flörtler size doğru gelmeye başlar; tipiniz güzelleşir, istediğiniz bir estetik varsa yaptırabilirsiniz, ayrıca ufak tefek paralar da yine gelmeye başlar çok keyifli bir dönem geçer.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylı yazıyorum, artık bundan sonra YouTube kanalımda da bu yazdığımın videosu dahil bundan sonra farklı konularda cekeceğim yeni videolarla görüşmek üzere diyorum. Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021