2021 YAY & YÜKSELEN YAY BURÇLARI YILLIK YORUM

 Yay & Yükselen Yay: ‘ Hep bir mükemmellik beklediniz benden de ben mükemmel değilim siz de tek seçenek değilsiniz. Bilin istedim. ‘ dedi Yay..


21 Aralık’ta kova burcunda gerçekleşen satürün jüpiter kavuşumu ile birlikte 3. ev konularınız oldukça etkili olacak bu sene.

Nedir bu konular iletişim, kardeşler ,kuzenler, yakın çevre, yakın akrabalar ,uzak akrabalar aslında bütün yakın çevrenize dahil olan herkes.. arkadaşlar.. komşular.. Aynı zamanda burası kendinizi geliştirmek için yaptığınız her şeyle ilgili bir alan, yani biraz eğitime de dayalı, daha ufak çaplı eğitimler olabilir, küçük kurs seminerler gibi konularla ilgili büyük dönüşümler yaşıyor olacaksınız.


Ben sizin için bu sene normal aldığınız eğitimlerin yanı sıra veya onların dışında yine bunları tamamlayıcı olabilir ama farklı eğitimlere katılacağınızı ve uzmanlığınızı farklı bir aşamaya taşıyacağınızı düşünüyorum, tabi şimdi bu iletişim alanınızda gerçekleşeceği için bütün sene aynı zamanda jupiter şans da vereceği için belki de bu yakın çevrenizden bu konularda destek görebilirsiniz. Belki işbirliği yapabilirsiniz, belki kardeş, kuzenlerle, yakın arkadaşlarla birlikte ortak bir girişiminiz olur çünkü burası aynı zamanda girişimlerin de evi..


Açıkçası zaten yaylar uzunca süredir para konusunda, kendi kazançları konusunda epey bir sıkıntı çektiler fakat buradaki oluşum kendinizi geliştirmek için yapacağınız şeyler, belki de girişiminiz kariyerinizi ve gelirlerinizi çok destekleyecek, para konusunda epey ilerletecek ve bu iş çok kalıcı olacak yani önümüzdeki 15 - 20 seneye yayılacak diyebilirim.


Bu arada zaten devrımcı gezegen uranus de 6. evinizden geçtiği için iş ve sağlık alanında çok değişik sürpriz olaylar yaşayabilirsiniz yani bu sizi birazcık yorsa bile işinizle ilgili bence sıradışı ,yani belki sizinle bile bağdaşmayan farklı formlar geliştireceksiniz.


Uranüs demişken Ocak şubat ve mart aylarında Jüpiter ve satürün kavuşumuna kareler gerçekleşecek, gezegenler sıkış sıkış toplanacaklar vs derken biraz baskı yaratacak bu yüzden senenin ilk üç ayı hala bazı sıkıntılarla mesela ödemelerle ilgili bir türlü ne gelip ne gideceğini öngöremeyebilirsiniz, sosyal çevre ,ilişkiler ortaklıklar konusunda da yine tam alamadığınız destekler olabilir fakat merak etmeyin Şubattan sonra bu açılmaya başlıyor ve artık hem sosyal çevreniz, ilişkiniz ve ortaklık alanlarınız, ödemelerle ilgili sıkıntılar açılıyor olacak. Siz bu sene çok iyi kazanacaksınız bence. Tabi özellikle bugüne kadar kendi donanımını tamamlamış olanları kastediyorum.


Bir diğer önemli etki kuzey ve güney ay düğümlerinin 7. ve 1. evlerinizde olması. Bu da demek oluyor ki sene boyunca gerçekleşecek olan güneş ve ay tutulmaları sizin bu ev konularınızı ilgilendirecek.

Güneş ve ay tutulmaları her ay gerçekleşen yeni ay ve dolunayların çok daha kuvvetlisidir o yüzden bütün sene etkisi altına alır zaten o aks çoktan başladı fakat şimdi bu sene tutulmalar da olacağı için değişimler kesin ve kalıcı.

Nedir bu ev konuları ilişkiler evlilik ortaklıklar sözleşmeler..

Buralarda yeni başlangıçlar veya sonlanmalar olabilir, kimi sözleşmelerinizi iptal edebilirsiniz kimi işlerinizi bırakabilirsiniz ama bu mutlaka biriyle ilişkili olan bir iştir yani ortaklık,işbirliği söz konusudur veya evlenebilirsiniz ya da evliyseniz ve kötü gidiyorsa boşanabilirsiniz.

Ve aynı zamanda sizinle ilgili olan her şey de buraya bağlı şimdi satürn de üçüncü iletişim evinizde olacağı için sizin aslında iletişiminize dair kendinizde fark ettiğiniz bazı şeyleri değiştirme kararı alabilirsiniz, zaten bu sene aslında daha ziyade karşı tarafın insiyatifine doğru dönüyor haritanız, yani biraz daha karşı tarafı dikkate alacağınızı düşünüyorum, bugüne kadar da almışsınızdır mutlaka ama biraz daha farklılıklar var kendi iletişim dilinizde hatalarınızı fark edebilirsiniz. 

Neler olabilir bu iletişim dili; sevgi gösterme tarzınız olabilir ,sahiplenme anlayışınız, tabi sadece sevgi üzerinden gitmeyebilir.. belki fedakarlık gerektiren konularda acaba çok mu kendime dönük durdum diye bir sorgulama yapmaya başlayabilirsiniz..

Bir şeyleri değiştireceksiniz ;artık neyi fark edersiniz bilmiyorum fark edilmeyen değişmez zaten değişeceğini gördüğüme göre demek ki fark edeceksiniz. :)


Bir de tipinizde ,giyiminizde ,yediğinizde içtiğinizde yaşam tarzınızda ,görüntünüzde farklılıklar görülebilir yine bu geçiş esnasında, bence sağlığımızda da yeni bir formasyona giriyorsunuz; belki spor yapmaya başlarsınız belki başka bir şey fakat sağlığınıza daha dikkat etmeniz gerektiğini zaten altıncı evdeki Uranüs size hatırlatacak; yeni çalışma ve yeni girişimleriniz de artacağı için çok daha fazla yorulacağınızı fark edip biraz sağlığınıza özen göstermeye başlayacaksınız.. 


Yalnız burada Şubat - Haziran ve Ekim aylarında Merkür’ün retro olacağını hatırlatırım; evlilik, taşınma, iş kurma ,girişimler gibi konularda lütfen bu sürece denk getirmemeye çalışın.


Bunun dışında sene içinde farklı zaman dilimlerinde haritanın bütünsel görünümüne baktığımda ben büyük resimde gezegenleri oldukça dağınık görüyorum haritada ,yani güney ve kuzey yarımküreye serpiştirildiği zamanlar var. Bu da aslında şunu gösteriyor hayatınızın her alanı değişecek ve bence bu çok olumlu, büyüten ,sizi genişleten bir sene olacak çoğu olumlu yönde değişecek. 


8 Ekim - 5 Kasım tarihlerinde venüs sizin burcunuzda olacak yani aşk sevgi para güzellik estetiğe dair işlemler yaptıracaksanız yine bu süreçte çok etkili olur Sosyal çevrenizde toplumsal yerlerde çok dikkat çekmeye başlarsınız ve çok güzel görünürsünüz, adınız sanınız zaten duyulmaya başlayan bir sene olacağı için bu o dönemde iyice artabilir yine para gelirleri de görülüyor.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylı yazıyorum, artık bundan sonra YouTube kanalımda da bu yazdığımın videosu dahil bundan sonra farklı konularda çekeceğim yeni videolarla görüşmek üzere diyorum.Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..


Mutlu seneler ❤


Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT



Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021