2021 YENGEÇ & YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

 Yengeç & Yükselen Yengeç : Her insan biraz romandır, kahramandır biraz yalandır

Gün gelir anlar ki en çok harcadığı şey ah zamandır

Vakit tamam yollara düştüm

Elbet benimde hikayem vardır ‘  dedi yengeç..


21 Aralıkta Kova burcunda gerçekleşen jupiter saturn kavuşumu ile birlikte 8.ev konularınızda büyük dönüşümler yaşayacaksınız. 

Bu konular neler; miras, prim, eşinizden gelen paralar, dışardan gelen destekler, krediler ve kiraları gösterir.

Bu gelirlerde artış göz gözlenir ve ayrıca bu artışlar çok kalıcı olacaktır, önümüzdeki 15-20 yıl boyunca buralardan gelir elde edersiniz.


Burası genelde kendi işimizde çalışarak, günlük gidip geldiğimiz işimizden gelen değil bunun dışında kalan gelirlerilerdir başkalarından,eşten, aileden, prim nafaka yoluyla gelen gelirlerdir.


Haritanın genel görünümüne baktığımda insiyatifi genelde zaten başkalarında görüyorum bu sene; ortaklar, eş ,aile... Aslında sizin bu sene uğraş vermeyi seçeceğinizi, kendinizi tam da ortaya çıkarmadan önceki altyapı çalışmalarını yapmak isteyeceğinizi gösteriyor.

Sene boyunca etkisini gösterecek olan kuzeyde güney ay düğümleri etkisi de 6.ve 12. evinizde olacağı için  hem çok çalışacak hem de bir şekilde görünmez olmak isteyeceksiniz gibi geldi bana. 

Bu seneyi sanki alttan alttan, göstermeden ( tam yengeç :) ) çalışarak alt yapımızı oluşturarak geçirmek istiyorsunuz daha sonra da en iyi şekilde ortaya çıkacakmışsınız gibi davrancaksınız.


Yalnız sene başında ocak ,şubat ve mart aylarına dikkat ediyoruz çünkü bu süreçte gökyüzünde inanılmaz bir stres var ,hepimize yansıyacak.

Çeşitli kareler var gezegen yıgılmaları var..

Sağlık alanına etkı edebılır,  çok önemli bir şey olacağını düşünmüyorum birazcık stresli ve yorucu geçebilir. Bu etki sizin değil eş ,partner, ortağın sağlık sorunları da olabilir. Ya da ödemelerle ilgili bir takım sıkıntılar çıkartabilir ve bu psikolojinize yansıyabilir o yüzden bu aylarda biraz idare edeceğiz sonrası gayet iyi açılacak.


Bir diğer önemli olay KAD GAD kuzey ,güney ay düğümleri ile 12. ve 6. evinizde olması. Bu da demek oluyor ki sene boyunca gerçekleşecek olan güneş ve ay tutulmaları sizin iş, çalışma ,sağlık ,iş arkadaşlarınız, günlük hayat düzeniniz, bakımınız ve bilinçaltınız, arka planda tuttuklarınız, göstermek istemediklerimiz veya psikolojiniz ile etkileşim halinde olacak, az önce de bahsettiğim gibi bence bu sizin hazırlık döneminiz, yani ileride belki seneye yapmak istediğiniz işler ve uğraşlarla ilgili büyütmek istediğiniz işlerle ilgili biraz geri planda hareket etmek isteyeceksiniz günlük rutinlerinizi buna göre ayarlamak isteyeceksiniz, görünürde değil biraz izole olmak isteyeceksiniz, içerden içerden herkesle paylaşmadan iş ve sağlık konularında yeni güncellemeler getireceksiniz.


Marta kadar sosyal çevrenizde de aniden süprizli değişimler olabilir sizin bu dışardan alacağınız destekler biraz sosyal çevrenizden de gelecek gibi orada çok fazla kendinizi ortaya koyabilirsiniz fakat bu bahsettiğim gizli kalma ve arka planda tutma Marttan sonra daha yoğun olacak ve aslında olması gereken de bu olacak gitmeniz gereken yer içerde kalma, ruhsal çalışmalara yönelme ve biraz gizlilik.

belki bu üç ayın stresini ancak bu şekilde atabilirsiniz.


Herhangi bir stratejiniz oldugu için değil de  sadece psikolojiniz de kaldırmıyor olabilir, sekizinci ev biraz zor bir ev olduğu için oradaki jüpiter satürn çoğu zaman sizi memnun etse de biraz ruhen yoracaktır, kendinizi geri planda tutmak isteyeceksiniz, çok durağan bir hayatınız olmayacak ama bunu herkesle paylaşmak istemeyeceksiniz. Açıkcası bu bazı yengeçlerde gizli işler ve ilişkiler olarak da kendını gösterebilir.


Aşk konusunda tanıdığınız ama hiç aklınıza gelmeyecek veya hiç tahmin edemeyeceğiniz türde, ya da daha önce hiç tanımadığınız yepyeni birileriyle aşk yaşayabilirsiniz, bir anda hiç beklemediğiniz teklifler alabilirsiniz özellikle yılın ilk aylarında veya

2 Haziran - 27 Haziran arası venüs sizi ziyaret ederken.

Evet bu tarihlerde estetik yaptırmak isterseniz veya güzelleşmenizi sağlayacak olan ne varsa aklınızda, sac, cilt, estetık operasyonları geçirebilirsiniz, uygun. Alışverişler de yapabilirsiniz ki biraz ufak tefek gelecek surpriz güzel paraları da gösterir.

İlişkisi olmayanlar için aslında güzel yani evlilik ve ciddiyete dönecek, önümüzdeki yıllarda da devam edecek bir ilişkiye başlanabilir fakat ilişkisi olanlar için maalesef biraz gergin göstergeler var sadece ilişkiler değil tüm ikili ilişkiler; ortaklıklar ,sözleşmeli ilişkilerin hepsi biraz gergin görüyorum venüs yengeçteyken.


Şubat - Haziran - Ekim aylarında Merkür retrosu olacağı için, ev almak, satmak ,yeni bir sözleşme yapmak, iş kurmak, tadilat yaptırmak, taşınmak hatta bence aslında bu sürpriz gelecek aşk tekliflerinde de iyi düşünmek gerekir aklınızda olsun.


Instagram profilimde her gün paylaşımlar yapıyorum; haftalık ve aylık yorumlarda detaylı yazıyorum, artık bundan sonra YouTube kanalımda da bu yazdığımın videosu dahil bundan sonra farklı konularda çekeceğim yeni videolarla görüşmek üzere diyorum.

Lütfen abone olun hatta bence bildirimleri de açın, yakında psikolojik astroloji konularıyla ilgili bir çok video ekleyeceğim, canlı yayınlarım olacak..



Mutlu seneler ❤



Instagram Linki:

https://www.instagram.com/astropsikoloji.tugba/


Youtube Linki:

https://www.youtube.com/channel/UCJnvDYJqZ0SoV3RniU-6u6g


Twitter Linki:


https://twitter.com/astropsikolojiT


Facebook Linki:

https://www.facebook.com/astropsikoloji


Website Linki:

www.astropsikoloji.net




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM

OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021