OCAK AYI BURÇ YORUMLARI -2021

 Koç & Yükselen Koç: Bu ay sizin için aslında çok hoşuma giden görünümler görüyorum özellikle hemen 13 Ocak‘ta gerçekleşecek olan oğlak burcundaki yeni aydan bahsetmek isterim. 


Plutonun da baskın olacağı bu yeniayda bugüne kadar kariyerinizde çok emek verdiğiniz çok çaba sarf ettiğiniz bir şeyin maddi manevi karşılığını alacağınızı düşünüyorum belki son zamanlarında iyice sizi sıkıştırabilir fakat bilin ki burada çok büyük bir dönüşüm alacaksınız, çalışmayanlar içinde bu etki yine ev yuva aile konularında gerçekleşebilir bu bir evlilik de olabilir. Ev sahibi olmak olabilir. Yeni bir sorumluluk birçoğu içinde ilmek ilmek dokuduğu emeğinin bir karşılığı olarak gelecek diye düşünüyorum.

Haftalıklarda bahsettiğim Neptün transitinden aldığınız psikolojinizi etkileyen; çok feda edip daha az karşılık bulduğunuz konularda içinize bir su serpilecek diyebilirim sanki orayı şifalandıracak öyle düşünün..


Bu ara süreçte ayın ikinci yarısına doğru sosyal çevrenizde değişiklikler, arkadaşlarınızla ilişkileriniz, belki yeni bir çevreye giriyorsunuz bu iş ve sorumlulukla birlikte çeşitli hareketlenmeler görülüyor. Bu arada aşk hayatınız da hareketlenebilir ve sosyal çevrelerinize, topluma, dışarıya bir şeyler duyurabilirsiniz bir yeni bir aşamayı ilan edebilirsiniz.


28 Ocak aslan dolunayı ise aşk, flörtler, çocuklar ve spekülatif yatırımlarınızla ilgili alanda gerçekleşecek, bu bir tamamlanma sürecidir, bir konunun tamamlanacağını gösterir fakat bu aslan dolunayına uranüs ve marsın ve yine diğer bir çok gezegenin karesi var yani bu biraz sert bir dolunay, buradaki karar çok baskın, yüksek tansiyonlu ve muhtemelen dışarıda kalan insanları biraz şaşırtacak bir tamamlanma haberi olacaktır.


Bu konu bir çok yükselen koç için para alanında olacaktır ,zaten Ocak sonu ülkede de bir takım maddi sorunlar gündeme gelebilir o yüzden adımlarınızı sağlam atın derim, çok ani kararlar vermeyin, panik yapmayın çünkü bazı olaylar ani gelişebilir, borsa gibi alanlarda yatırımlarınız varsa bu dolunaydan önce isterseniz onları bir dengeleyin çünkü burada şaşırtıcı ve açıkçası birazcık hayal kırıklığı yaratan bir görüntü ;var ondan önce kendinizi sağlama almanızı tavsiye edebilirim.


Kimileri için bu değerler ve aşkla ilgili olabilir mi evet olabilir, yine burada aşk da olsa konu çok ani karar almamayı aslan dolunayına dogru birazcık ilişkilerimizde sakin kalmayı denersek buradaki gündemden olabildiğince hafif etki alarak çıkabiliriz diye düşünüyorum.


Bunun dışında ayın sonunda 30 Ocak‘ta merkür retrosu var 21 Şubat‘a kadar da devam edecek.

Artık merkür retrosunda yapılmaması gerekenleri biliyorsunuz; yeni şeyler başlatmıyoruz, imzalar atmıyoruz, eski aşklara dönmüyoruz, geriden gelen iş teklifleri olabilir bunlara hemen karar vermiyoruz, aslında zaten şubat sonuna kadar bence yeni bir şey yapmaya gerek yok.

Sizin özellikle sosyal çevrenizde etkili olacak, zaten Koçların 2021 yılında bütün sosyal çevresi ve işi de aslında form değiştiriyor. Dolayısıyla burada yaşanacak iletişim problemlerine şu anda ben çok şaşırmıyorum sizin de bunları yaşayacağınızı bilmenizi isterim. Yine ayrıca bu alan idealleriniz umutlarınızla ilgilidir, büyük hedeflerinizle ilgilidir; o yuzden çalışma arkadaşlarınızla da bu sorunları yaşayabilirsiniz bir iletişim sıkıntısı yaşanabilir aslında hem sosyal hayatınızda hem iş çevrenizde belki de ekibiniz değişecek desek yeridir.


Boğa & Yükselen Boğa: 13 Ocak‘ta gerçekleşecek olan oğlak burcundaki yeni ay sizin uzak bağlantılı işleriniz, dış ticaret, yüksek öğrenim konularınız, sosyal medyadaki işleriniz, online ticaretiniz, yabancılarla olan ilişkilerinizi ilgilendiren alanda olacağı için burada yepyeni bir başlangıç düşünebilirsiniz. Bu başlangıç o kadar köklü olacak ki Plüton’un da etkisiyle çok köklü çok kalıcı belki de bir şeyi olduğu gibi yepyeni hale getiren bir form alacak.


Bu herneyse bunun size kazanci da çok güzel olacak, bu arada yabancı veya uzak mesafede biriyle ilişki düşünenlerin hayatında çok istikrarlı çok kalıcı bir ilişkiye de neden olabilir. Haftalıklar da bahsettiğim Neptünün zararlı acılarının verdiği o sosyal çevreden insanlardan beş verip bir alabildiğiniz, o sınırlarını bir türlü koruyamadığınız konuyla ilgili de sizi şifalayacak diye düşünüyorum.


Sadece çok yorucu olabilir onu söyleyebilirim yani biraz çaba sarf etmeniz gerekebilir, bugüne kadar sarf ettiğiniz çobanın biraz daha fazlası gidebilir.


Bu aradaki zaman diliminde kariyer, ev ve çabalarınız arasında mekik dokurken 28 Ocak’ta aslan dolunayı gerçekleşiyor bu da bir sonlanmayı getirecek bir konunun kapanışıdır bu, kötü sonlanması demek değildir bir konunun artık tamamlanıp gündememizden çıkması demek.

Bu da sizin yine ev aile yuva alanlarınızda ve bence paralel olarakta kariyer ve hedefleriniz, benliğiniz, dış görünüşünüzden tutunda tüm uğraşlarınızla ilgili konuları kapsayacaktır zaten buraya neredeyse bütün gezegenlerden bir kare var. Hepsinin de belirli ayrı özellikleri ve ayrı konuları temsil etmesinden dolayı neredeyse hayatımızın bütün konularını bu ev yuva, aile ve benliğimiz arasında döndürüp durur :)


Uranus mars kareler vs derken hem çok yüksek bir performans göstereceksiniz, hem de ruhen çok gergin bir yapıda olabilirsiniz, bütün ev kazalarına, iş kazalarına, hızdan kaynaklı kazalara çok çok dikkat edin.. Ülkem adına umarım toprakla ilgili sıkıntılar olmaz.. Ev ve yaşam alanlarınız, kariyer alanlarınızda hem tavır olarak sinirlerinize hem de dışarıdan gelecek dikkatsizlikten doğacak bazı tehlikelere karşı dikkat etmenizi önereceğim.

İş yığılmaları artabilir gozunuzde büyüyebilir..


Bunun dışında ayın sonunda 30 Ocak‘ta merkür retrosu var 21 Şubat‘a kadar da devam edecek.

Yeni şeyler başlatmıyoruz, imzalar atmıyoruz, amelşyat şart değilse olmuyoruz, ilişkiler için hemen karar vermiyoruz, şubat sonuna kadar bekleyelim.


Tabii ki en çok kariyerinizle ilgili olacak açıkçası veya çalışmayanlar için ev hayatıyla ilgili evdeki kariyerleri ile ilgili de diyebiliriz çünkü oranın görevleri de gerçekten oldukça zor bunlarla ilgili olacaktır merkür retro sürecinde yaşayacağınız şeyler aslında 2021’in yine dönüşüm ve değişim yaşayacağınız alanları ile ilgili olacak. Yıllıklarınız da zaten yazmıştım.


İkizler & Yükselen İkizler : 13 Ocak‘ta gerçekleşecek olan oğlak burcundaki yeni ay sizin; dışardan gelen gelirleriniz, nafaka, miras, prim ,eşin parası, ailenizden aldığınız bir para, kira geliri gibi konuları içeren evinizde yepyeni bir gelişme bir gündem olacağını gösteriyor.

Bu sizin için aslında bir yaranıza merhem olacak bir yeni ay çok beklediğiniz bir şeyi alabilirsiniz, çok beklediğiniz bir şeyden öyle bir şey çıkarırsınız ki hani 1’e 10 katarsınız gibi..

Bunun dışında bazı eğer varsa operasyon geçirmesi gerekenler onlarla da ilgili olabilir.


Bir şekilde uzun zamandır üzerinizde yük olan üzerine çok çaba sarf ettiniz ama bir türlü karşılığını belki de bulamadığınız bir soruna bir krize çözüm bulursunuz belki de tamamen ortadan kaldırırsınız kalıcı bir çözüm bulmuş olursunuz çünkü bu ev aynı zamanda krizlerinebilir sizi uzun zamandır içsel olarak bir krize sokan bir konu da olabilir.


Bu konu aynı zamanda sizin kariyeriniz ve ev yuva alanlarınızda o aşırı derecede yaptığınızı düşündüğünüz fedakarlıkların bir nebze de olsa karşılığını bulmuş olacağınızı düşündürtecek, geçen hafta bahsettiğim o Neptün'ün zararlı acılarının tetiklediği yeri biraz şifalandırabilir.


Bu aradaki zamanda ise kariyer konularınız çok hareketli olacak.

30 Ocak aslan dolunayı sizin iletişim, yurtdışı bağlantılı işleriniz, girişimleriniz, online ticaretiniz veya online işleriniz, yükseköğrenim konuları veya uzakta olan birileri ile olan ilişkinizle ilgili bir tamamlanma bir sonuç getirecek ve bu biraz ani, fevri bir psikoloji yaratabilir sizde.


Bir anda o hep planladığınız şeyi hayata geçirebilirsiniz ama burada bir şeylere kızıp bunu yapabilirsiniz çok hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz buralarda üzerinizde bir baskı oluşabilir belki de diğer gezegenlerin karelerini de hesaba katarak bu süreçte bunu sadece planlamakta bu kadar hırslı olsak daha iyi gibi.. 


30 Ocak ve 21 Şubat arasında merkür retro olacağı için yeni girişimler, imzalar, değişiklikler önerilmiyor biliyorsunuz.

Sizi daha ziyade iş, kariyer ve ev yuva aile konularında agresif iletişimlere sürükleyebilir.


Zaten sizin sene boyu kendinizi yetiştirmek geliştirmek bir konuda uzmanlaşmak yüksek öğrenim görmek açısından çok fazla faaliyetiniz olacağı için bence acele etmeyin ülke anlamında da çünkü Ocak sonu çok iyi görünmüyor bu kareler kavuşumlar zaten sıkıntılar bekleniyor açıkçası..


Yengeç & Yükselen Yengeç: 13 Ocak oğlak yeniayı sizin ilişkiler evinizde oluyor.

Çok büyük ihtimalle bir çoğunuz ,bu tabii yeni aydan önce de olabilir biraz sonrasında da olabilir, çok köklü yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz kimileri için yeni bir iş ortaklığına neden olabilir her türlü ikili ilişki ile alakalıdır ve bu çok köklü böyle yerinden oynatacak bir ilişki ,imza olabilir.


Bu arada tabii ilişkisi olanlar için de yepyeni bir başlangıç olabilir, yeni bir seviyeye atlamak olabilir veya evli olanların yine eşleri ile ilgili yeni bir imza olabilir yeni iş ilişkisi olabilir çok kalıcı ,verimli olacaktır.


Bu aynı zamanda haftalıklarda da bahsetmiştim Neptün'ün zararlı acılarının sizde yarattığı uzak mesafe ilişkileri, yüksek öğrenim konuları, uzaklarla ilgili konular, ticaretler gibi alanlarda yaptığınız fedakarlıkların, yorgunlukların bir nebze şifalanması da olacaktır diye düşünüyorum.


Bu aradaki süreçte işinizle, kariyerinizle veya ev yuva alanlarınızla ilgili hareketli bi dönem olabilir.


30 Ocak aslan dolunayı sizin değerler ve kazançlarınız alanında oluyor. Bu sonuclanma ve tamamlanma demektir. Bir konunun nihayete ermesidir.  Gelirlerinizle ilgili veya değerlerinizle ilgili; hayatta sizin kendinizi ölçtüğünüz alanlarla ilgili olacaktır. Daha ziyade ev yuva konularıyla kariyer iş konuları arasında bir gündem olabilir.

Fakat çok kolay olacağını söyleyemem çünkü hem ilişkilerinizi hem kendinize verdiğiniz değeri hem evi yuvayı, parayı hem de kariyerinizi ilgilendirecek çok fazla gezegen yığılmaları Uranüs mars kavuşumları ve bunlara da kareler olacak o yüzden ülke için ve kişisel bazlı bizler için oldukça zorlu bir dolunay olarak görünüyor.


Yine çevrenizle ,arkadaşlarınızla sanki onlar bir taraftan siz bir taraftan çekiyormuşcasına bir şeyi çekiştirip durursunuz, yani ne onlara ait olabilir ne size ait olabilir böyle arada bir çekişme hali..oldukça tansiyonu yüksek bir süreç.. Bir çok gezegenin etkisi oldugu için de her çeşit beklenti var ama hiçbiri birbirini karşılayamıyor gibi..


30 Ocak ve 21 Şubat arasında merkür retrosu gerceklesıyor. Yenı işler, imzalar baslangıclar yapmıyoruz. Krediler ,borçlar konusunda çok yüksek riske gırmıyoruz.

Özellikle sizlerin operasyon, ameliyat gibi işleriniz varsa erteleyebilirseniz iyi olur gibi..


Aslan & Yükselen Aslan: 13 Ocak oğlak yeniayı sizin sağlık alanınızda oluyor burada çok köklü değişimler olacak demek bu.. Günlük yaşam stiliniz yemeniz, içmeniz ,sporunuz değişebileceği gibi çalışma şartlarınızı da değiştirebilirsiniz.

Bu değişiklikler çok kalıcı olacaktır ve hayatınızda olumlu etkileri olacaktır fakat başta biraz stres yaratabilir aslan da sabit burçlar arasında olduğu için değişikliklere çok kolay kanalize olamaz o yüzden belki de bir dış etken bunu size mecbur bırakabilir umarım bu çok önemli bir mecburiyet olmaz yeni ayların etkisi o kadar da hayal kırıklığı yaratmaz aslında o yüzden ufak tefek zorlamalarla belki bu değişikliği yapmak zorunda kalabilirsiniz özellikle çalışma anınızda yeni güncellemeler getirebilirsiniz ya da sağlık alanınızda yeni bir ilaca başlayabilirsiniz yeni bir tedaviye başlayabilirsiniz tahminimce bunu aniden karar vereceğiniz için 


Ben bu yeni ayın geçen hafta haftalıklarda yazdığım Neptünün olumsuz karelerini biraz şifalandırıcağını düşünüyorum, dışardan gelen dış kaynaklar, başkalarından gelen paralar, ödemeleriniz, borçlar, krediler, psikolojik sorunlar ve operasyon gerektiren cerrahi işlemler gibi etkilere de biraz olumlu etki verecek ve belki de artık eskisi gibi suistimale açık olmayacağınızı göreceksiniz bu sizi biraz rahatlatacak.


Bu aradaki zaman diliminde daha ziyade ev evle veya kariyerinizde çok ilgili olacağınızı düşünüyorum Mars’ın artık boğaya geçmiş olması tam kariyer alanınızda ki bu ev alanını da etkiler daha aktif olacağınızı fakat hırstan ziyade derinliği olan sürdürülebilir yenilikler yapabileceğinizi gösteriyor.

İşteki güvenliğinizi veya ev yuva alanınızdaki güvenliğimizi sabitlemek ve önlem almak isteyeceksiniz.


Sonra 28 Ocak’ta tam da sizin burcunuzda bir dolunay gerçekleşiyor bu dolunay herkes için olduğu gibi sizin için de kolay olmayacak fakat sizin için çok daha önemli olacak çünkü birinci evinizde olacağı için bu her şeyi kapsar yani görüntünüzden, yaşam tarzınıza, uğraşlarınızdan ilişkilerinize kadar her şeyi etkileyecektir ,burada ani, tansiyonu yüksek fakat kalıcı kararlar alabilirsiniz. Bir çoğunuzu her turlu ikili ilişkinizde ya evlilikte ya iş ortaklığında etkiler.


Tahammullerınızın sonunda olacaksınız. 


30 Ocak ve 21 Şubat arasında merkür retrosu gerceklesıyor. Yenı işler, imzalar baslangıclar yapmıyoruz.. Ama size eski aşklar dönebilir :)

İlişkilerde eski sorunları da gösterir.

Bence marta kadar geçiştirebiliyorsanız ne ala..


Yıllıklarda yazdığım gibi bu ıkı üç ayı atlatacagız artık napalım 🤷🏻‍♀️


Başak & Yükselen Başak: 13 ocak oğlak yeniayı sizin aşk bir flört evinizde gerçekleşiyor evet sizlere de aslında yeni bir ilişki getirebilir, yeni hobiler, yeni uğraşlar getirebilir veya eskiden beri yaptığınız bir şeyi yeni bir forma kavuşturabilirsiniz.. Bir yenilik var zevkleriniz, ihtiyaçlarınız ,sevdiğiniz şeyler ilginizi çeken konularla ilgili ki buna borsa gibi döviz gibi alanlarda dahil…  Bu konularda bir yenilik getirmek için adımlar atacaksınız belki buna dair eğitimler planlıyorsunuz bunları başlatacaksınız..

Çocukları olanlar yeni çocukları ile ilgili yeni bir oluşum gerçekleştirebilirler..

Belki de bebek haberi alanlarınız olacak isteyenler için dilerim öyle olur :)


Bu durum geçen gün yazdığım balık Neptün’ün zararlı acılarının size verdiği o ilişkiler, ikili ilişkiler veya iş ortaklıkları alanında suistimal edildiğiniz hissini biraz şifalandıracak diye düşünüyorum, artık buradaki adıma ek nasıl daha büyük adımlar atacağınıza siz karar vereceksiniz..


Bu aradaki süreçte yine bu konuyla oldukça uğraşıyor olacaksınız bu hani konusu ise yeni başlayacak olan şey bununla ilgili çeşitli düzenlemeler belki dış kaynaklara bakacaksınız nasıl yapabilirim nasıl edebilirim biraz psikolojik olarak yaklaşacaksınız psikolojinizi bu yeni duruma adapte etmeye çalışacaksınız derken 28 Ocak’ta aslan burcunda sizin ruh evinizde 12. evinizde bir dolunay gerçekleşecek..


Dolunaylarda da sonuç alıyoruz biliyorsunuz, başlamış bir konu son bulabilir illa kötü bir şey anlamında değil fakat bu dolunay biraz böyle gezegen yığılmaları ve Uranüs mars kavuşumlu ve dıger gezegenlerden kareler alacağı için her birimizde olduğu gibi sizin içinde biraz meşakkatli olabilir, bazı zorunluluklar getirebilir mecbur kalabilirsiniz.. 


Bu sağlığınız ilgilendirebileceği gibi ,çalışma ortamınız da olabilir ,uzak mesafelerde yaptığınız işler, belki uzmanlık alanlarınız ,eğitimleriniz, daha böyle aslında şu anda kendinize sakladığınız bazı işler varsa daha çok bunları kapsar bu alanda yaptığınız bir gelişimin belki de son aşamasındısınız. Bir yenilik yapmıştınız onu iyice yetiştirdinız beslediniz beslediniz ve bununla ilgili bir sonuç alıyorsunuz. 


30 Ocak ve 21 Şubat arasında merkür retrosu gerceklesıyor. Yenı işler, imzalar baslangıclar yapmıyoruz.. Sizin için iş ve sağlık alanınızda gerceklesebilir. Eskiye dayalı işler gelebilir ama iyi düşünmek lazım.


Terazi & Yükselen Terazi: 13 Ocak oğlak yeniayı sizin ev ,yuva ,aile konularınızla ilgili köklü bir yenilik getirecek.

belki yeni bir ev alıyorsunuz belki evinizi satıyorsunuz belki evinizde yeni dekorasyon yapıyorsunuz yeni eşyalar alıyorsunuz.


Burada nasıl bir değişiklik yapacaksanız bu biraz böyle sizin daha önce haftalıklar da yazdığım Neptünün negatif etkilerinin şifalanacağı bir yenilik olacak, yani ben öyle düşünüyorum, o yüzden de biraz çalışma ortamınızla, sağlığınızla ilgili suistimal edildiğiniz noktalarda size iyi gelecek bir yenilik olacak bu..


Üzerinde çok emek verdiniz bugüne kadar keşke olsa dediğiniz bu yenilik çok köklü ve kalıcı olacak diye düşünüyorum.


Dolunaya kadarki süreçte bu konularla ilgileniyor olacaksınız bazen böyle stres yaratan durumlar olabilir eğer bu bazılarınız için annenizle, ailenizle ilgili bir durumsa ve sağlıkla ilgili bir şeyse köklü bir çözüm bulunmuş bulabilirsiniz ve dış kaynaklar, krediler, borçlarla ilgili bir şeyse veya bir mülk geliri ise yine bununla ilgili oldukça uğraşmak zorunda kalacaksınız, çok böyle kolay armut piş ağzıma düş olmayabilir.


28 Ocak aslan dolunayı sizin için sosyal çevreniz, arkadaslarınız, gruplarınız, umutlarınız ve hayalleriniz var ise çocukları olanlar ve kreatif alanlarda işi olanlar için biraz baskı oluşturabilir, biraz hayal kırıklığı yaratabilir, çok fazla şeyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz borçlar bulmak zorunda kalabilirsiniz, krediler çekmeniz gerekebilir bu konularda bir gundemın tamamlamasını yaşayacaksınız ama bu tamamlanırken psikolojiniz baya sağlam sınanıcak diyebilirim ve bu hepimizde böyle olacak inanın..


Yine kimi teraziler krizli giden bir ilişkiniz varsa bir flörtünüz varsa henüz adını koyamadığınız ve sizin için sürekli problem yaratan ve artık masaya yatırılması gereken bir ilişki varsa bu da sonlanabilir.


O yüzden zaten yıllıklar da da yazdığım gibi senenin bu ilk iki üç ayını atlatabilmemiz gerekiyor ondan sonra yine bu zorlandığımız konularda kolaylıklar yaşamaya başlayacağız.


30 Ocak ve 21 Şubat arasında Merkür retro olacağı için ve şubat sonuna kadar devam edeceği için yeni imzalar ,yeni girişimler, yeni kararlar almıyoruz.


Sizin yeni ilişkilerinizi etkileyebilir belki bu ilişkileri imkan varsa biraz öteleyebiliriz, çocuklarla ilgili bir konu varsa yine bu çocuk konusunu birazcık erteleyebiliriz, çok marjinal hareketler çok asi tavırlar sergilemesek iyi olur..



Akrep & Yükselen Akrep: 13 Ocak oğlak yeniayı sizin iletişim alanınızda, yakın çevre alanınızda, kardeşler, kuzenler yakın arkadaşlar ve onlarla olan iletişimlerinizi ilgilendiren alanda yepyeni bir gelişme var, bu gelişme çok köklü çok yerinden böyle eskisini söküp çıkartacak yerine yenisini koyacak bir değişim olacaktır diye düşünüyorum. 


Bazılarınız için yeni bir eğitim olabilir, daha ufak çaplı seminerler, sertifikalı eğitimler olabilir bu alanda yine yeni bir gelişim ama ben bu yeni dönüşümün geçen hafta bahsettiğim neptün’ün negatif etkılerınden kaynaklı suıstımal edıldıgımızı düşündüğümüz konularda yani yaratıcılık alanlarınız veya varsa çocuklarınızla, yine diğer konu aşk ve flörtlerinizle ilgili, onlarla olan bağımızda iletişiminizi ilgilendiren durumunuzu biraz şifalandıracak bir yenilik olacağını düşünüyorum.


Dolunaydan önceki surec boyunca bu konuyla ilgileniyor olavaksınız aslında. İkili tüm ilişkilerinizi de etkıleyecek bu duzenleme size yeni akıl hocaları getırebılır ve onlarla bir dayanısma içinde olmak size ıyı gelır, sizi geliştirir. Yeni şeyler öğrenmek şevkinizi yerine getırebılır.


Ayın sonuna doğru Dolunay’a kadar olan süreçte hep bu konuyla ilgili olacaksınız ve bu sizi iş alanınızda günlük aktiviteleriniz arasında çokça meşgul edecek bazen o kadar meşgul edecek ki sağlığınızı etkileyecektir o yüzden sadece kazançlarına değil kayıplarına da odaklansanız iyi olur.


28 Ocak aslan dolunayı sizin için ev, yaşam alanlarını ve kariyer konularında gerçekleşecek, bir tamamlanma demek bu kariyerinizle ilgili yeni bir aşamaya geçebilirsiniz, bir konunun gündemi tamamlanmış olabilir fakat bu dolunay hepimiz için olduğu gibi sizin için de çok kolay olmayacak çünkü çok fazla gezegen toplanmaları bir tarafta olacak, öbür tarafta mars ve Uranüse kareler olacak derken oldukça stresli ve çok baskın bir dolunay yaşayacağız hep birlikte.


Bu da sizin bu iş ve kariyerde alacağınız kararların ve sonlanmaların ilişkilerinizi değiştireceğini gösteriyor, çok ani, tansiyonu yüksek ve öfkeli olabilir herkesi birden idare edemeyip olmayacak yerde olmayacak zamanda olmayacak kişilere patlayabilirsiniz.


30 Ocak ve 21 Şubat arasında merkür retrosu gerceklesıyor. Yenı işler, imzalar baslangıclar yapmıyoruz. Sizin özelinizde ev, yuva alanların olabilir.



Yay & Yükselen Yay: 13 ocak Oğlak yeni ayı sizin para ve değerler evinizde gerçekleşiyor bu da şu demek aslında parayla ilgili yepyeni bir gündeminiz var ve bu gündem aslında sizin belki de uzun zamandır çok çaba sarf ettiğiniz bir şeyin karşılığını almak olabilir, süregelen bir şey farklı bir versiyonuna çeviriyor olabilirsiniz ve yüklü miktarda para kazanabılırsınız. Örneğin işinizde tarif edebilirsiniz, belki işinizden gelen gelirleriniz artar, belki birikimleriniz artar kendinizi bir şekilde daha kıymetli ve daha önemli hissedeceğiniz maddi güvencede hissedeceğiniz size zevk verecek bir durum aslında..

Aynı zamanda ben bu yeni ayın şöyle bir etkisi olacağını düşünüyorum; geçen gün haftalıklarda yazdığım o Neptünün negatif açılarından aldığımız ve ev yuva aile konularında biraz manevi de olsa suistimal edildiğimiz konular şifalanabilir kimbilir belki de bu birikimlerinizle bir ev sahibi olabilirsiniz, yuva sahibi olabilirsiniz, ailenizle birlikte bunu çok daha verimli bir şeye dönüştürebilirsiniz ve bugüne kadar çektiğiniz o manevi sıkıntının karşılığını alırsınız..


Dolunaya doğru artık bütün konularınız yeni girişimlerinize yakın çevrenizle ilişkileriniz kardeş kuzenleriniz yurtdışı bağlantılı işleriniz Yükseköğrenim konularınızı ilgilendiren alana doğru yoğunlaşmaya başlıyor ve buradaki tansiyon artıyor açıkçası işleriniz aşırı yoğunlaşabilir aşırı çaba sarf etmeye başlamış olabilirsiniz bir anda sağlığınız bir taraftan iş yoğunluğunuz bir taraftan sizi çok gergin hale getirebilir burada bir tamamlanma bir sonuç alacağız dolunayda..


28 Ocak’ta aslan burcunda tam da bu bahsettiğim alanlarda bir tamamlanma yaşayacaksınız bu sürece kadar da oldukça yorulmus ve sağlık açısından hırpalanmış hissedeceginiz için iletişiminiz öfkeli olabilir, ani ve duygusal, tepkisel kararlar alabilirsiniz bir anda kestirip atmak isteyeceğiniz şeyler olabilir ,belki buralarda biraz sakin kalmanızı söyleyeceğim ama bu hiç birimiz için kolay olmayacak..


Bazı yaylar için bu bir evlilik kararı almışlar ise bir anda vazgeçmek de olabilir duygusal ilişkileri etkileyeceğini düşünüyorum..


30 Ocak‘ta merkür retrosu başlıyor 21 Şubat‘a kadar sürecek biz aslında bundan sonra 21 Şubat hatta şubatın sonuna kadar, mart ayına kadar yeni girişimler ,yeni imzalar ,yeni iş başlangıçları, yeni aşklar çok önermiyoruz mümkünse bunları biraz öteliyoruz yine iletişim ve girişim konularımızda çok marjinal kararlar, sıradışı yöntemler deneme kararları alıp vermiyoruz.. 


Oğlak & Yükselen Oğlaklar: 13 Ocak oğlak yeniayını tam da birinci evinizde sizi en çok ilgilendiren evinizde yaşıyor olacaksınız.

Bu da demek oluyor ki aslında sizinle ilgili her şeyi kapsayabilecek bir yeniayınız yeniliğiniz var ama

tabii ki bunun ağırlıklı etkisi bence; görünümünüzden yaşam tarzınızdan, yediğinizden içtiğinizden ziyade ki bahsedeceğim şey bunları da etkileyecektir, kazançlarınızı kendi zevkleriniz kendi hobileriniz ve kendi belkide yapmak istediğiniz şeyler için harcıyor olmanızla ilgili olabilir…

Bu konuda bir yenilik getiriyorsunuz yani belki de emeklerinizi artık biraz da kendiniz için harcıyor olabilirsiniz.


Geçen gün haftalıklarda yazdığım o Neptünün negatif etkilerini aldığımız yani daha ziyade suistimal edildiğimiz yakın çevre yakın akrabalar yakın arkadaşlar çevremiz vardı biliyorsunuz işte orayı biraz şifalayacak bir yeni karardır bu aslında bana göre, bunu kimse böyle söylemiyor ama şahsen böyle olacağını düşünüyorum. :)


Çünkü artık oralar oldukça hassaslaştı artık oralarda böyle taşan son damla gibiyiz, dolayısıyla kolayca olmaz belki ama zorlugu da şu şekilde olur; sorumluluklarınızın yer değiştirmesi gerekebilir kendi sorumluluklarınızı daha fazla ele almamız gerekir.

Başkası degıl de kendiniz için sorumluluklar almak sizde içsel bir baskı hissettirebilir..


Oğlak eski oğlak değil herkes alışsın ;)


Son 28 Ocak’ta aslan burcunda bir dolunay yaşayacağız bu dolunay hepimiz için birazcık baskın stresli efektif bir dolunay olacak.. Burada biraz yine feragat etmemiz gereken durumlar olabilir, gelir gider dengesi ile ilgili olacağını görüyorum, sonu iyi gelecektir ama geçiş süreci biraz stresli olacaktır diye tahmin ediyorum. Eşiniz iyi bir para kazanabilir, iyi bir işe girebilir ,gelirlerinizi artabilir veya daha iyi bir şey almak için borca girmiş olabilirsiniz ve bu biraz stres yaratabilir. Aynı zamanda bir konu kapanır sonlanır ve sonucu çok da bereketsiz olmaz bir verimi vardır bunun..


Bu süreçte çok fazla gezegen yoğunlaşmaları ve uranus mars kavuşumunun kareleri olacağı için tansiyonu cok yuksek,  ani fevri kararların alınması söz konusu olabilir. 


Bazı olanakların ilişkilerinde de bir sonlanma olabileceği gibi sonlanmış ilişkilerin nafaka gibi, ödeme gibi borç gibi en sıkıntılı yanlarıyla uğraşmanız gerekebilir örneğin atıyorum bir birikiminiz vardır bir şeye harcamak zorunda kalabilirsiniz ve bu sizin için bir krizdir.. 


30 Ocak ve 21 Şubat arasında merkür retrosu gerceklesıyor. Yenı işler, imzalar baslangıclar yapmıyoruz. Sizin nezdinizde bu kararlar para konuları olabilir burada çok böyle daha önce denenmemiş çok farklı yöntemler aklınıza gelse bile sadece planlamakla geçirin belki mart ayında tekrar hayata geçirirsiniz diyebilirim..


Kova & Yükselen Kova: 13 ocak oğlak yeniayı sizin aslında bizim bilmediğimiz bir alanda yeniliğiniz var demek, bana en ilginç gelen yeni ay haritalarından biri sizinkisi oldu, belki çok uçarı bir hisse kapıldım bilemiyorum ama sanki hayatınızda yepyeni bir şeyler oluyormuş, motivasyonunuz son derece yükseliyormuş da asla henüz bundan kimsenin haberi yokmuş gibi.. 

Bu sebep olan yenilik belkide sadece sinyalini verdi size ve parlaması biraz zaman alacağı için henüz dışarıya bunu yansıtmıyor olabilirsiniz duyurmuyor olabilirsiniz..


Kendinizi biraz geri plana çekip bir planlama programlama yapacağınız, belki de çok büyük paralara kavuşacağınız bir dönemin geldiğini hissedıyorsunuz ya da bilemiyorum belki de piyango çıktı da söylemiyor musunuz :))


Şaka bir tarafa bu aslında sizin gelirlerinizin çok artacak bir yeni başlangıç olacak her ne olacaksa sizin için artık maddi gelirleri oldukça yüksek olacağı bir başlangıç belki bir ev alacaksınız belki evleneceksiniz bir şeylerin sahibi olacağınızı düşünüyorum.. 


28 ocak aslan dolunayı da yüzdük yüzdük sonuna geldik dolunayınız olacaktır. Şimdi buradaki tamamlanma aslında bir konunun sonuna gelmek, belki de çok emek verdiniz bir şeyin artık son aşamasına gelmek gibi fakat burada çok fazla gezegen toplanmaları ve mars Uranüs kavuşumu’nun da kareleri de olacağı için ikili ilişkileri, iş ortaklıklarını ve hatta ev ,yuva kurmakla ilgili belki de almak satmakla ilgili ,eşinizin durumlarıyla ilgili, kimisi için de yeni evlilik kararı ile ilgili bir sonlanma getirir, bu biraz streslidir, beklemediğimiz anda beklemediğimiz şekilde ve ani duygusal kararlarla gelebilecek bir sonlanma olabilir.


O bakımdan burada riske edilen şey eğer çok önemli bir şeyse mesela tam evlenmek üzere iseniz ve ani bir kararla, keskin bir şekilde bitirmek isterseniz bence yapmasanız da olur çünkü sonuçta bu 2-3 ay sonra ( yıllıklarda yazmıştım bir iki ayı atlatırsak ) yine bu konular aynı şekilde bu sefer de düze çıkacak diye. Yakıp yıktığımızla kalmayalım yani :)


30 Ocak ve 21 Şubat arasında merkür retro olacağı için yeni girişimler, imzalar, değişiklikler önerilmiyor biliyorsunuz.


Sizin için özellikle tüm ikili ilişkilerde dilinize iletişiminize etki eder. Gecmisten ilişkiler gündeme gelebilir. Mart’a ötelenebilir!


Balık & Yükselen Balık: 13 Ocak oğlak yeniayı sizin için hayalleriniz, idealleriniz, sosyal çevreniz, yeni arkadaşlarınız belki onlarla kurduğunuz yeni hayaller yeni idealler için büyük köklü bir yenilik var demek..

Yeni kurduğunuz sosyal çevreden yeni gruplardan sizin için çok büyük getirileri olan büyük paralar getirecek olan ideallerimize kavuşturacak olan bir konu gündeme gelebilir ve bu konu o kadar köklü olacaktır ki belki de öncesinde yaptığınız şeylerin tam olarak farklı bir yanını ele alıp, yepyeni bir formatla ortaya koyacaksınız ve bu çok uzun yıllar böyle sürecek muhtemelen..


Çok verimli olacağını düşünüyorum çok kolay olacağını söyleyebilir miyim, yani değişken burç olduğunuz için bence sizin için sabit burçlar kadar size zor geleceğini zannetmiyorum ama yine de tabii ki diğer burç kombinasyonlarınıza da bağlı, biraz emek sarf edebilirsiniz öncesinde de bu emeği çokça sarf etmiş olabilirsiniz tabii.


Aslında bu biraz benim geçen gün haftalıklarda yazdığım Neptünün o negatif acılarının bize verdiği ve suistimal edildiğimizi düşündüğümüz, biraz böyle iyi niyetimizin kullanıldığını düşündüğümüz, çok aşırı fedakar olduğumuzu düşündüğümüz alanlara şifa getirecektir diye düşünüyorum.

Belki de diyeceksiniz ki tamam galiba şimdi artık hak ettiğim çabalarımın karşılığını almaya baslıyorum..


28 ocak aslan dolunayı sizin iş ve sağlık alanınızda gerçekleşiyor bu hiç birimiz için kolay bir dolmak olmayacak açıkçası ama aslında sonuçları bereketli olacak bazı şeyler tamamlayacaksınız ve üstünü kapatacaksınız artık bu illa kötü bir şey olacak anlamında değil belki de kurtulacağınız bir şey olacaktır ama bugüne kadar psikolojinizi rahatsız eden ,bozan ,sizin sağlığınızı artık ciddi boyutlarda etkileyen bazı belki de iş arkadaşlarınızı veya onlarla olan iletişim dilinizi ya değiştireceksiniz bambaşka bir şekle sokacaksınız ya da tamamen kesip atacaksınız diye düşünüyorum..


Şimdi bu süreçte bir çok gezegen yığılımları ve mars Uranüs kavuşumu‘nun da kareleri olacağı için özellikle iletişim dilinizde bu girişimlerinizle ilgili de olabilir, çalıştığınız ekip arkadaşlarınızla da olabilir yakın çevre arkadaşlarınızla, kardeş kuzenlerinizle de ilgili olabilir, ani kararlar alabilir fevri tavırlar sergileyebilirsiniz.

Sonuçta bu olaylar aslında 2 - 3 ay sonra düzelecek fakat bu kararların da alınması gerekiyordur ki alıyorsunuzdur bunu da aklınızda bulundurun sadece daha sakin alınabilir..


30 Ocak ve 21 Şubat arasında merkür retro olacağı için yeni girişimler, imzalar, değişiklikler önerilmiyor biliyorsunuz.

Biraz içinize dönmek, arka planda kalmak isteyebilirsiniz. Zihnimiz biraz bulanık çalışabilir, havadan nem kapma yaratabilir. Çok sezgilerimizin esiri olmamaya gerçekci yaklaşmaya calısalım.

Kararları mart’a erteleyebilirsek cok ıyı olur.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

2021 KOÇ & YÜKSELEN KOÇ BURÇLARI YILLIK YORUM

2021 BALIK & YÜKSELEN BALIK BURÇLARI YILLIK YORUM